Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Przekonajcie mnie do GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Przekonajcie mnie do GT4

Zamieszczone przez Pampuch
    Mój brat mówi że w tej grze jest bardzo słaba sztuczna inteligencja przeciwników.
    Chyba właśnie twój brat ma bardzo słabą inteligencję

Komentarz

Re: Przekonajcie mnie do GT4

Zamieszczone przez Jaguar
      Zamieszczone przez Pampuch
      Mój brat mówi że w tej grze jest bardzo słaba sztuczna inteligencja przeciwników.
      Chyba właśnie twój brat ma bardzo słabą inteligencję
      Jeżeli ty uważasz że SI jest wysokie, jak przeciwnicy zamiast na prostej cie wyprzedzać to uderzają w tył twojego auta. Albo jak co okręzenie wypadają z trasy na tym samym zakręcie. Lub jak po wyjściu z zakrętu spychają cię na trawę tylko po to żeby jechać swoim torem jazdy.

Aha jeżeli uważasz że mój brat ma niską inteligencję to obraziłeś też Serwera bo on też uważa że w GT AI jest sztuczna...

No proszę Jaguar podaj mi kontrargumenty które świadczą o wysokim AI przeciwników.

Komentarz

SI przeciwnikow jest na tak zenujaco niskim poziomie, jak niektore wypowiedzi na tym forum..
        maruda
        A-spec 17,839 km

Komentarz

wystarczy porównać zachowanie samochodu http://youtube.com/watch?v=72yyvNAU8Bg zreszto to już było bardziej skomentowane na forum wcześniej.

Komentarz

Zamieszczone przez Kauris
            Jesli nie czujesz przyjemnosci z samej jazdy (wylaczone systemy, opony standard) to watpie bys znalazl cos dla siebie w tej grze. Sila tej gry lezy w modelu jazdy (roznorodnosci samochodow) a nie w jej sensie (wygrac wszystko).
            Ja nie gram w ta gre.. ja sobie tylko jezdze (bo lubie)
            Mimo, że poczułem się nieco dotknięty pierwszą częścią tej wypowiedzi (której nie zacytowałem), to w zupełności się z nią zgadzam.
            A.I. jest na tragicznym poziomie i rzeczywiście nie trzeba się specjalnie męczyć, żeby przejść tą grę. Mam ją od ponad dwóch lat i ze względu na formata karty jakiś rok temu musiałem zaczynać od nowa. Za pierwszym razem podchodziłem pod 90%, teraz mam 68% i szczerze powiedziawszy nie pali mi się, żeby ją skończyć w najbliższym czasie. Ta gra, to magia prowadzenia. Nie ścigam się z innymi na wyścigach. Ponad 90% mojej jazdy na GT4 to FreeRun'y na Nurburgring zielonym BTR'em na Economach z kierownicą G25 (polecam przy okazji). Polecam też wyścig 24h na tym samym torze na A-spec'u z odpowiednio dobranym autem.
            Tutaj raczej nie ma argumentów, które mogłyby definitywnie, racjonalnie przekonać kogoś do tej gry, ponieważ argumenty te nie odnoszą się do racjonalności, ale raczej do sfery uczuć :]. Po prostu trzeba usiąć, zagrać i albo się ją pokocha, albo nie i tyle. Ja należę do ludzi tego pierwszego sortu. A z miłością jest tak, że lubić można za zalety, ale kocha się za wady.

Komentarz

Zadyi walety...Ja tu nikogo na chama nie bedę przekonywał do gry...nie chcesz to nie graj, komuna się dawno skończyła, może jeszcze wtedy gdy 80% współziomków GT forum skakało z jakja na jajko To wy przekonajcie mnie że NFS jest lepszy od GT

Komentarz

Kyjgel napisał :
                przekonajcie mnie że NFS jest lepszy od GT
                1. Można jeździć po ścianach czego nie uświadczysz w GT.
                2. Lepsze częśc do tuningu, które są niedostepne w GT. Dzięki nim możemy wchodzić w zakręt przy 300km/h.
                3. Tuning optyczny. Możemy przykleić naklejke ;] na szybke, felge, gdzie tylko zechcemy.
                4. Uciekając przed policją możemy rozwalić poł miasta 1 samochodem. W GT niestety nie ma takiej możliwości.
                Nic mi nie przychodzi do głowy. A tak poważnie to:

mission impossible

Komentarz

przekonajcie mnie że NFS jest lepszy od GT
                  ...nawet jeśli jesteś debilem o dwóch lewych rękach, w tej grze możesz być mistrzem kierownicy.

Komentarz

Hehe...A ciekawe gdyby połaczyli klimat z Burnouta z licencjami z NFSa

Komentarz

ehh to by było ciekawe... ale niestety to tylko marzenie...
                      Oo\_____/oO

Komentarz

Co do poziomu przeciwników, to ja też odnoszę wrażenie, że w GT4 nie jest z tym zbyt dobrze, już chociażby w GT3 było o wiele trudniej. A najlepiej było w GT1 kiedy przeciwnik wjeżdżał w Ciebie na full prędkości bez hamowania xd.
                        Honda

Komentarz

Dawno mnie nie bylo na forum, ciagle brak czasu, nawet na rundke w GT4 (utknalem gdzies na 70%), postow w tym temacie tez nawet nie przeczytalem ale odpowiem na pytanie tej zbladzonej owieczki, ktora zalozyla temat:
                          Jestem "freakiem" gier samochodowych, grywalem w wiekszosc gier w tym temacie a dzis odpalilem test Drive unlimited, przejechalem 15 minut i... nie wiem jak to ujac w miare delikatnie ale.... GRAN TURSIMO zjada wszelkie tytuly samochodowe. Japonczycy powinni dostac nagrode nobla za ten tytul. Gran Turismo - The Best there is, the bets there was, THE BEST THERE EVER WILL BE.!!!

Pozdrawiam.
                          "If everything seems under control, you're not going fast enough" - Mario Andretti

Komentarz

Nie grałeś w LFS?
                            narancs alternativa

Komentarz

Ja grałem i był dla mnie naprawde trudny. Co do GT4 nikogo przekonywać nie bedę Każdy postrzega tę gre nieco inaczej.
                              Są ludzie wpatrzeni w gt jak w obrazek i tacy co narzekaja juz na sama muzykę w menu. Powiem tak Po latach Grania w poprzednie czesci mogę powiedziec ze GT4 nie jest dla mnie the best game i 've ever had Kupiłem ja już z "przyzwyczajenia do marki" i znając życie pewnie nie ostatnie.
                              Gram, bo lubię!

Komentarz

Ja GT4 nie mam, ale chciałbym (ps2 nie mam)... Mam tylko jedno pytanie... Co jest takiego wyjątkowego w trasie na nuribng czy jakoś tak bo nigdy jej nie widziałem.
                                1+1=10

Komentarz

Pracuję...
                                X