Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

jedno proste pytanie

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• jedno proste pytanie

dlaczego zawsze kiedy startuje w wysciagach endurance to ja musze zjechac wymienic opony po 7 okrazeniu a oni zapierdalaja na jednych caly czas i tylko raz zjezdzaja do pit stopu a ja co chwile. jakie mam opony dac bo juz mnie to denerwuje prosze niech ktos mi napisze elo pozdro

Ostatnio czytalem tu na forum ze ktos mial takie problemy scigajac sie z bolidami F1. Jako ze wygralem niedawno takiego F1 moglem to sprawdzic. Jadac bez systemow nie mialem wiekszego problemu by jechac tyle samo kolek co reszta stawki.. Wiec sie da.

Rada dla Ciebie to plynna jazda. Bez uslizgow i bez wchodzenia w zakrety z mozliwie najwieksza, pozwalajaca utrzymac sie na torze predkoscia. Jesli slyszysz pisk opon to zwolnij. Opony wytrzymaja dluzej. Delikatne operowanie hamulcem i gazem tez sie przyda. Super-hard wytrzymuja najdluzej.

Swoja droga.. zastanawia mnie dziwiek ktory pojawia sie na poczatku drogi hamowania. Nawet takiego maksymalnie delikatnego. Troche inny od pisku opon. Wie ktos co to jest?

Moglbys sie troche wysilic piszac do nas. Wiesz, kropki.. wielkie litery.. To nie boli.
    maruda
    A-spec 17,839 km

Komentarz

Zamieszczone przez Kauris
      Ostatnio czytalem tu na forum ze ktos mial takie problemy scigajac sie z bolidami F1. Jako ze wygralem niedawno takiego F1 moglem to sprawdzic. Jadac bez systemow nie mialem wiekszego problemu by jechac tyle samo kolek co reszta stawki.. Wiec sie da.

Rada dla Ciebie to plynna jazda. Bez uslizgow i bez wchodzenia w zakrety z mozliwie najwieksza, pozwalajaca utrzymac sie na torze predkoscia. Jesli slyszysz pisk opon to zwolnij. Opony wytrzymaja dluzej. Delikatne operowanie hamulcem i gazem tez sie przyda. Super-hard wytrzymuja najdluzej.

Swoja droga.. zastanawia mnie dziwiek ktory pojawia sie na poczatku drogi hamowania. Nawet takiego maksymalnie delikatnego. Troche inny od pisku opon. Wie ktos co to jest?

Moglbys sie troche wysilic piszac do nas. Wiesz, kropki.. wielkie litery.. To nie boli.

dobra ziomuś dzieki za rade. Sprawdze to i mysle, że wreszcze przejade ten wyścig.elo

Komentarz

Re: jedno proste pytanie

pisze tu zeby nie tworzyc nowego wątku na jedno pytanie i nie robic bałaganu. Moje pytanie brzmi: jak robic zdjęcia z wyścigu? robiłem juz zdjęcia ale z tego co widziałem na forum to robicie również fotki z jakichś wyscigów....Jak?

Komentarz

Trzeba zapisac powtórkę z wyścigu, a następnie odtworzyc ją w Replay Theatre. Podczas powtórki naciskasz select i pojawia Ci się ekran robienia fotki
          http://najalternatywniej.blogspot.com/
          keep calm & carry on
          digart - lastfm
          ---
          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

dzieki stary, jestes niezawodny to było takie proste...
            Zapytam z zupełnie innej beczki. Chodzi mi o wyscigi w trybie Arcade lub family cup i przeciwników. Jak się scigam np.samochodem DTM to chce miec przeciwników DTM a nie JGTC(pół biedy jeszcze), albo Forda GT czy Corvette z lat 60(tragedia). Da sie to jakoś ustawic?

Komentarz

Wyścigi w trybie Arcade Mode są tak zrobione, że chcąc ścigać się, samochody przeciwników ustawiane są raczej tak żeby moc się zgadzała mniej więcej z Twoją (przy założeniu, że skill level przeciwników zostawiasz na zero), i z tego co wiem, nie da się ustawić, żeby np. jechały same DTM'y z Tobą, raczej tylko w GT mode :wink:

Pozdrawiam

Komentarz

zapytam jeszcze czy mozna robic fotki z jazdy we dwoje (2players). Chyba nie...

Komentarz

No, nie da siÄ™.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                    No, nie da siÄ™.
                    No ale jezeli sie zapisze powtorke to chyba mozna

Komentarz

Zamieszczone przez Kamil210
                      No ale jezeli sie zapisze powtorke to chyba mozna
                      To jak juz zapiszesz, to napisz na forum jak to zrobiłeś ?

Komentarz

skąd wziąć opony do formuły?

Komentarz

Przecież są
                          Wymienic na inne ich nie można.
                          http://najalternatywniej.blogspot.com/
                          keep calm & carry on
                          digart - lastfm
                          ---
                          REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

bez sensu, te starczą na 3 okrążenia....
                            No ale dzieki za odp. I tak ta formuły nie są interesujące

Komentarz

Zamieszczone przez lobuz52
                              bez sensu, te starczą na 3 okrążenia....
                              Wszystko zależy na jakim torze czyż nie ?
                              Zamieszczone przez lobuz52
                              I tak ta formuły nie są interesujące
                              Bluźnisz chłopie, bluźnisz . . . .

Pozdrawiam

Komentarz

PracujÄ™...
                              X