Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Tryb robienia zdjĂŞĂŚ, czyli PHOTO MODE

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Tryb robienia zdjĂŞĂŚ, czyli PHOTO MODE

Hejka!!

Chciałbym się z Wami podzielić wrażeniami z jednej z ważniejszym nowości GranTurismo 4 a mianowicie trybu PHOTO MODE. Pozwala on na robienie zdjęć naszym bryczkom, jednak na dwa sposoby.

Pierwszy to tzw. sesja plenerowa - do wyboru mamy kilka scenerii (m.in. most w Brooklynie, miasteczko we Włoszech, barka przepływająca pod mostem w Wenecji). Ustawiamy samochód (nawet kąt skręcenia kół), potem ustawiamy kamerę (kilka miejsc, mnóstwo ustawień kąta) i "cyk". Drugi tryb to wybór dowolnej trasy i tryb photo drive. Jedziemy sobie dowolnie po wybranej trasie a potem przy oglądaniu replay'a możemy cykać fotki. Do wyboru 64 ustawienia kamery, tryby rozmazywania otoczenia czy (co fajniejsze) ustawienie ostrości przy maksymalnym zbliżeniu.

Można naprawdę poszaleć i spędzić długie godziny na zabawie z fotografowaniem swoich samochodów... A potem do portu USB wpiąć sobie memorkę (ja kupiłem za ok. 100 złotych 128-megową), zgrać wszystkie fotki i przerzucić do komputera i najładniejsze ustaiwć sobie na tapetce!!

1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek
    http://www.autogaleria.pl

mam pytanie jak wklejiłes te zdjecia w post?
    Sony PlaystationŽ2
    model : SCPH-39004
    przerubka : TAK
    system : PAL / NTSC

Komentarz

Zamieszczone przez BzYQ
      mam pytanie jak wklejiłes te zdjecia w post?
      Trzeba zastosować BBcode:
      http://granturismo.pl/faq.php?mode=bbcode

Komentarz

ok thx
        Sony PlaystationŽ2
        model : SCPH-39004
        przerubka : TAK
        system : PAL / NTSC

Komentarz

Uwielbiam jezdzic poslizgami a potem ogladac to na powtorce.Tryb photo dodaje jeszcze wiecej radosci.
          Przydalaby sie galeria na forum z najlepszymi fotkami przysylanymi przez forumowiczow.
          The Drive Of Your Life.

Komentarz

Zamieszczone przez Castrol
            Przydalaby sie galeria na forum z najlepszymi fotkami przysylanymi przez forumowiczow.
            Oj tak!! Ja już powoli tworzę cały album ze zdjęciami moich samochodów - jak skończę, będę miał wielką encyklopedię z GT4 na płytce!
            1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Ja jak narazie kombinuje jak tu zdobyc karte pamieci zeby to poprzenosic ale jak narazie to juz mam sporo fot NSX prawie wszystkich i w akcji i statycznych Jak tylko zdobede ta pamiec to pokaze kilka
              NSX rulezz :]

Komentarz

Mniej markowe memorki i te mniejsze 64-megowe kosztują nawet ok. 60 złotych - do samego GT 128 MB spooookojnie wystarcza - nawet połowy jeszcze nie wykorzystałem! Wrzucam po ok. 150 fotek na memorkę a potem od razu na twardy dysk w blaszaku...
                1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Witam! Mam pytanie odnosnie Pen Driva. Jak sie przekopiowuje foty z karty na te wlasnie urzadzenie? Z gory dzieki POZDRAWIAM

Komentarz

W garazu w dziale gdzie przegladasz fotki przy zdjeciach sa rozne opcje (male ikonki po prawej stronie) i tam jedna z nich pozwala skopiowac na Pen Driva
                    NSX rulezz :]

Komentarz

Wielkie dzieki jeszcze raz

Komentarz

Zamieszczone przez Megas WRC
                        Witam! Mam pytanie odnosnie Pen Driva. Jak sie przekopiowuje foty z karty na te wlasnie urzadzenie? Z gory dzieki POZDRAWIAM
                        A jeszcze lepiej będzie Ci zapisywać bezpośrednio na pendrive'a - gdy przy zapisywaniu fotki wyskakuje Ci takie okienko, to tam zmień sobie tylko z Memory Card 1 na USB i nie będziesz miał problemu zapchania Karty Pamięci (ma w końcu tylko 8 MB)...
                        1% experience 99% luck

Dj Brabus

Grzegorz Skarbek

Komentarz

Ooo dzieki przyda sie. Na karte zmieszcza mi sie tylko 4 fotki

Komentarz

A nie da się może podłączyć po prostu kabla USB do Pleja i z drugiej strony do kompa i zdjątek jakuś pszesłać ???

Pytam, bo na razie nie mam czasu i możliwości by się bawić z pamięcią USB

A tak apropo właśnie pamięci - jest opcja zapisywania tam również replay'ów ???
                            Aufrecht Melcher Grossaspach

Komentarz

Chyba jest. Trzeba spróbować
                              zxl Audi RS4 - 8'836

Komentarz

Pracuję...
                              X