Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Filmik końcowy GT4

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Zamieszczone przez PawelMitsu
    Fizo, Jak Ci szkoda kasy na gry to w nie nie graj. Ukradłbyć komuś tv z domu? ukradłbyś torebkę starszej Pani? ukradłbyć grę na pesa ze sklepu?
    na wszystkie te pytania odpowiesz NIE (no chyba że tak ) Więc to że klikasz na napis DOWNLOAD to robisz to samo jakbyś ją ze sklepu wyniusł. Szkoda Ci mamony to się nie dziw że Ci nie działają. CENA = JAKOŚĆ

Pozdrawiam
    Nie chodzi o to, stary!Da się skopiować TV? Da się skopiować torebkę?NIE.To co napisałeś jest trochę bezsensowne.A co do CENA = JAKOSC też się nie zgodzę, bo mam PSX i GT1 i GT2 z neta szarpłem, a gra jest przednia. Tak samo z Tekkenem 3, Colinem 2 itd.
    Pozatym zobaczymy jak dorośniesz i np. będziesz bardzo mało zarabiał (oczywiście podałem tylko taki przykład, nie życzę ci tego) i zobaczymy, czy "lewym jajem będziesz kupywał oryginały".
    http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
    GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
    GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
    GranTurismo 5 99%
    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Nie. Nie będzie kupował. Nie rozumiem postępowania typu "tak tak muszę mieć to teraz, już za wszelką cenę"
      narancs alternativa

Komentarz

Zamieszczone przez szymoniec
        Nie. Nie będzie kupował. Nie rozumiem postępowania typu "tak tak muszę mieć to teraz, już za wszelką cenę"
        Ale wierz mi, że w takim wypadku ściągnął by z neta sobie grę...
        GranTurismo 5 99%
        GranTurismo 6 100%

Komentarz

Być może.
          narancs alternativa

Komentarz

teraz w Wirtusie jest wyprzedzaż super gry po 34zł jak dla mnie nie opłaca się piracić

Komentarz

To że można coś skopiować to znaczy że można ukraść??? Jeżeli rośnie pokolenie złodzieji to lepiej sią z tego kraju wynieść. Nazywaj to jak chcesz tak czy inaczej kradniesz. Myślisz że mam najnowsze gry? nie mam kasy na najnowsze gry ale szanuje ludzi którzy to robią. mam konsolkę od 2 lat. Wiesz ile mam gier?? 21 orginałów w tym GT za 50 zł i Tourist Trophy za 28zł !!! może te ceny są dla Ciebie niemożliwe aby wydać na grę... ja nie żałuję. Mam dwuch kumpli w klasie i jednego z poza szkoły którzy mają nieprzerobione konsole i też kupują raz za kiedy. Wymieniamy się i nie mamy problemu z zadawaniem sobie pytania "Ciekawe czy dobrą wersję ściągam". Pewnie mam farta że mam takich kumpli...
              PawelMitsu

GT4 + GT Logitech Driving Force Pro 900 = CoÅ› cudownego

Mitsubishi Evolution VIII

94,3% gry

Pozdrawiam

Komentarz

Może skończmy tą dyskusje co?
                Każdy robi jak chcę, jedni kupują originały, a drudzy ściagaja z internetu ( w końcu płacą uczciwie i dużo za internet to im się coś należy!)
                Nie przeszkadza mi że kupujecie oryginały, to i wam nie powinno przeszkadzać ze wole nagrywać piraty, a kasę wydwać na inne rzeczy!

Skoro temat nie zamknięty,zamiast sie kłucić
                To powiedzcie mi jakie auto i jakie ustawienia są najlepsze żeby wygrać
                wyścig długodystansowy "circuit de la sarthe II 24h" oczywiście na B-spec ?

Próbowałem Formula Gran Turismo 'o4 , ale zmieniał opony co 3 okrążenia i nie ma szans wygrać!
                Mam jeszcze toyota GT-One '99 , ale nie wiem jak ją ustawić żeby była szybsza i wolniej zdzierały się opony?

Komentarz

Jak widzicie jest więcej ludzi przeciwko piractwu niż samych piratów jak narazie. Ja także kupuje gry oryginalne a mam tylko dwie WRC 4 i GT4. Dałem za nie 100zł i nie załuję.
                  NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Zamieszczone przez fizo5
                    Nie przeszkadza mi że kupujecie oryginały, to i wam nie powinno przeszkadzać ze wole nagrywać piraty, a kasę wydwać na inne rzeczy!
                    I temat skończony!
                    GranTurismo 5 99%
                    GranTurismo 6 100%

Komentarz

Advan----> gdybym kupował konsole dla dwóch gier.....to załatwiłbym oryginały to jest sprawa oczywista!
                      Ale ja gram w więcej gier niz dwie więc powinienes mnie zrozumieć i sie ze mną zgodzić....Ale nie musisz

Kto powie mi czym przejechał wyścig o który pytałem powyżej?

Komentarz

Polyphony Formula. Ale to w A-spec.
                        Polecam Saubera C9, Pescarolo PlayStation, Audi R8, sami-wiecie-jaki-wóz.
                        narancs alternativa

Komentarz

Dzięki za odpowiedz

A tak po za tym musze coÅ› powiedziec bo mnie szlak bierze!
                          Mówicie, że piractwo jest złe,zawsze kupujecie oryginały?
                          To bardzo ciekawe!
                          Każdy z was kiedyś ściągał coś z internetu! Z sieci p2p , z torrentów, warezów napewno korzystaliście!
                          Nie powiecie mi że nigdy nie ściagaliście żadnej mp3,płyty, filmu, programu z crackiem! Na komputerze tez graliście w gry na płytach z craciekm
                          To wszystko to jest piractwo!

Bardzo was proszÄ™!
                          Na drugi raz nie wypowiadajcie sie na temat o którym nie macie BLADEGO pojęcia!

Mam nadzieję ze wreście zrozumiecie

Komentarz

Każdy chcę mieć dużo rzeczy za mało kasy, to normalne. Ja nie przerabiałem konsoli pare lat temu, bo do tej starej wersji lasery były drogie, a wiadomo, na przeróbce siadają i dlatego mam oryginały. Wtedy chciałem przerabiać, ale teraz... już sam nie wiem czy chce. Gry nie kosztują już po 200 zł, więc po co mam mieć piraty i wkurwiać sie, że coś nie działą czy nie idzie.
                            Ale np. na PC nie kupuje oryginałów, bo po co? Moge sobie ściągnąć i już, a jak coś nie działa to kosz i koniec. Wiem, że rynki muzyczne, z grami, filmami przez to tracą kase, no ale cóż... Ktoś stracić musi, żeby zyskał ktoś.
                            Poza tym na PC nie gram, tylko brat. Granie na PC to wg mnie po prostu tandeta. Trzeba instalować, grafa chujowa i w ogóle...

Każdy kto ma dostęp do internetu to coś ściąga. Ja np. gry i muzyke. Nie kupie nowej płyty dla 2 czy 3 utworów. Jak będe miał więcej kasy to sobie będe kolekcjonował płyty na półeczce, ale teraz korzystam z innych źródeł.
                            Wiadomo, piractwo jest złe, ale wiele rzeczy jest złych, które się robi.
                            A tak nawiasem, gdybyś w Polsce był zawsze uczciwy to by cię wszyscy "wydymali" i miałbyś wielkie gówno. Takie realia.

PS. Cena ZAWSZE idzie w parze z jakością... niestety....

Komentarz

Zamieszczone przez fizo5
                              Advan----> gdybym kupował konsole dla dwóch gier.....to załatwiłbym oryginały to jest sprawa oczywista!
                              Ale ja gram w więcej gier niz dwie więc powinienes mnie zrozumieć i sie ze mną zgodzić....Ale nie musisz

Kto powie mi czym przejechał wyścig o który pytałem powyżej?
                              Rozumiem ciÄ™. :wink:
                              NO VTEC-NO FUN

Komentarz

Zamieszczone przez PP89
                                Każdy chcę mieć dużo rzeczy za mało kasy, to normalne. Ja nie przerabiałem konsoli pare lat temu, bo do tej starej wersji lasery były drogie, a wiadomo, na przeróbce siadają i dlatego mam oryginały. Wtedy chciałem przerabiać, ale teraz... już sam nie wiem czy chce. Gry nie kosztują już po 200 zł, więc po co mam mieć piraty i wkurwiać sie, że coś nie działą czy nie idzie.
                                Ale np. na PC nie kupuje oryginałów, bo po co? Moge sobie ściągnąć i już, a jak coś nie działa to kosz i koniec. Wiem, że rynki muzyczne, z grami, filmami przez to tracą kase, no ale cóż... Ktoś stracić musi, żeby zyskał ktoś.
                                Poza tym na PC nie gram, tylko brat. Granie na PC to wg mnie po prostu tandeta. Trzeba instalować, grafa chujowa i w ogóle...

Każdy kto ma dostęp do internetu to coś ściąga. Ja np. gry i muzyke. Nie kupie nowej płyty dla 2 czy 3 utworów. Jak będe miał więcej kasy to sobie będe kolekcjonował płyty na półeczce, ale teraz korzystam z innych źródeł.
                                Wiadomo, piractwo jest złe, ale wiele rzeczy jest złych, które się robi.
                                A tak nawiasem, gdybyś w Polsce był zawsze uczciwy to by cię wszyscy "wydymali" i miałbyś wielkie gówno. Takie realia.

PS. Cena ZAWSZE idzie w parze z jakością... niestety....

PP89 ma racje Dac mu Nobla

Komentarz

PracujÄ™...
                                X