Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

F1

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• F1

Gdzie można zdobyć bolidy F1? Mam już Polyphony 001 (ostatni endurance) i 002 (78 mistral), gdzie zdobyć pozostałe?

Napewno po ukończeniu gry na 100%.

Komentarz

w amerykanskej werzji bylo pare bolidow open wheel ale w europejskiej zostaly ino dwa.
      All Gold Boy

Komentarz

Re: F1

Zamieszczone przez are91
        Gdzie można zdobyć bolidy F1? Mam już Polyphony 001 (ostatni endurance) i 002 (78 mistral), gdzie zdobyć pozostałe?
        Czyli masz już wszystkie bolidy F1 w GT3 (PAL).

Komentarz

Zasugerowałem się opisami do amerykańskiej wersji. Trafiłem też kiedyś na numer PE w którym były ustawienia do formułek w wersji NTSC. W takim razie, co ciekawego jest do wygrania w innych endurancach? Nie chciałbym jeździć na darmo, po to by wygrać jakiegoś złoma. Narazie miałem szczęście i za pierwszym razem trafiałem na F1.

Komentarz

Zamieszczone przez are91
            Zasugerowałem się opisami do amerykańskiej wersji. Trafiłem też kiedyś na numer PE w którym były ustawienia do formułek w wersji NTSC. W takim razie, co ciekawego jest do wygrania w innych endurancach? Nie chciałbym jeździć na darmo, po to by wygrać jakiegoś złoma. Narazie miałem szczęście i za pierwszym razem trafiałem na F1.
            http://www.gtplanet.net/gt3/prizecars/Endurance.htm Tu masz listę samochodów do wygrania w Endurance w GT3 (wersja NTSC).

Komentarz

Jakie taktyki polecacie na ostatnie mistrzostwa (F1). Bez problemu można objąć prowadzeni, ale oni rzadziej zjezdżają do pit stopu. Jakieś porady?

Komentarz

Zamieszczone przez are91
                Jakie taktyki polecacie na ostatnie mistrzostwa (F1). Bez problemu można objąć prowadzeni, ale oni rzadziej zjezdżają do pit stopu. Jakieś porady?
                Ja nie miałem z tym turniejem problemów. Sztuka to tak dalegko uciec rywalom, aby bez problemu wyjechać z pit-stopu przed nimi. Spróbuj lepiej poznać trasę przed wyścigiem.

Komentarz

Znam dobrze wszystkie trasy w GT3, tylko nie przykładałem się za nadto (byla chyba 11 w nocy, moze później). Bez problemu odjezdzalem panopkom, ale popełniałem głupie błędy. Właściwie to chodziłl mi o rady jak zmniejszyć zużycie opon. Swoją drogą coś tu jest nie tak, że oni mogą przejechać ponad 10 kółek, a ja po 5 zjeżdżam.

Komentarz

na zuzycie opon ma wplyw setup wozu i styl jazdy. Jesli obslugujesh przepustnice i hamulec zerojedynkowo (albo full albo nic) to zmien ta technike i powinno byc lepij.
                    Te FGT sa dziwne. Zawsze robilem najlepsze czasy jesli mialem aero setup nastawiony na najwiekszy downforce. Nawet na owalu. Czy to nie chore?
                    All Gold Boy

Komentarz

Denerwuje mnie to losowe wybieranie samochodów w GT 3 Ja przejechałem SS chyba ze 3 razy i nic a w wybierałce widze formułke a chyba 2 razy wygrałem forda

Komentarz

W sumie do wygrania jest 6 bolidów F1 z czego 4 w "FORMULA GT RACE"
                        oto one:
                        F686/M
                        F687/S
                        F688/S
                        F090/S
                        F094/S
                        F094/H
                        GDZIE:
                        Pierwsza cyfra to ilość cylindrów: "6"=6 a "0"=10
                        Dwie kolejne to rok w którym bolid jeździł w prawdziwych wyścigach F1
                        Litera oznacza kierowcÄ™:"M"=Mansell,"S"=Senna i Schumacher,"H"=Hill
                        Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Zamieszczone przez PiotrB
                          Ja nie miałem z tym turniejem problemów.
                          Jakim autkiem jechałeś?

Komentarz

Sprawdziłem moją wersję gry (PAL) i niestety do wygrania są tylko 2 modele F1 tzn. 001 i 002,w różnych kolorach.
                            Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Też mam wersje PAL i tylko 2 typy bolidów.
                              Gram, bo lubiÄ™!

Komentarz

PracujÄ™...
                              X