Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[GT2 TURNIEJ] NASCAR RACING

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: [GT2 TURNIEJ] NASCAR RACING

Wg mnie strategia powinna być wyłącznie problemem zawodnika, a nie narzucana od góry.

Komentarz

Ale się zrobiłem bo przecież pod czas wyścigu nie da się zmieniać opon a dokładnie ich mieszanki jedziemy cały czas na tych samych od samego początku.
      Pomyłka z mojej strony związana była z GT4 tam można było takie coś robić.

Jedziemy tak jak było

Komentarz

Sypnij jakimś czasem z Apricot to zobaczę, jak wiele ci jeszcze do mnie brakuje.

Komentarz

zaraz będzie w tym momencie jestem na 40 okrążeniu^^
          Best lap miałem 1:21.508^^ jak do tej pory ale już nie poprawię bo za mocno wyjeb*** mam opony

Komentarz

stoperan, musisz się mocno poprawić, bo sam widzisz, że można szybciej.

Jisaw, widzę, że trafiłeś na innego marudera, BMW. Niestety, nikt chyba nie pobije Corvette GS i wspomniane przeze mnie już 17 dubli.

Komentarz

trochę poprawiłem ale i tak nie jest to nawet 70 % tego co można pojechać.. najgorzej jest z tym pierwszym zakrętem gdzie co chwile szarżuje w moją stronę bot z chęcią przywalenia..
              Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

Ten pierwszy zakręt jest świetny. Coś jak na Suzuce. Hamowanie z mocnym, bocznym przeciążeniem

To prawda. Boty tam sobie zwyczajnie nie radzą. Co lepsze wozy potrafią się jeszcze wyratować, ale takie BMW 8, Corvette czy Jaguar stwarzają realne zagrożenie. W dodatku jest tu dość słaba widoczność i nie wiesz, co się dzieje na drugim wierzchołku. Ile to razy musiałem omijać stojącą GS szerokim łukiem, przez co tracąc nawet sekundę.

Także, wszyscy mają to samo :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                  Ten pierwszy zakręt jest świetny. Coś jak na Suzuce. Hamowanie z mocnym, bocznym przeciążeniem

To prawda. Boty tam sobie zwyczajnie nie radzą. Co lepsze wozy potrafią się jeszcze wyratować, ale takie BMW 8, Corvette czy Jaguar stwarzają realne zagrożenie. W dodatku jest tu dość słaba widoczność i nie wiesz, co się dzieje na drugim wierzchołku. Ile to razy musiałem omijać stojącą GS szerokim łukiem, przez co tracąc nawet sekundę.

Także, wszyscy mają to samo :wink:
                  Dokładnie
                  ja co chwilę musialem wymijać a w końcówce miałem pecha co mnie kosztowało dobre 3-4min około 5 razy miałem stłuczkę z stojącym w poprzek wozem w tym 2 czołówki bo osły nie wyrabia i idiotycznie wjeżdżają na jadących.

Najgorszy moment?
                  32okr.
                  Zator na drodze ja akurat na szybkim okrążeniu a na zakręcie kraksa 3 wozy stoją!! bo jeden zatarasował drogę jak kiedyś Lepper wychodził na drogę!
                  Nie wyrobiłem zachaczyłem jednego wypad na trawę + spin

Dzisiaj replay robię wieczorem.
                  Jeśli będę utrzymywał równy poziom czasów jak z samego początku wyścigu (1:22.xxx) to prawdopodobnie mogę zrobić coś na miarę 1:05x.xxx

Komentarz

Weź pod uwagę to, że opony się zużywają, a i do boksów musisz przynajmniej raz zawitać. Chyba, że jesteś taki hardkor i pojedziesz cały endurace na jednym komplecie.

Nawet gdybyś jechał każde okrążenie 1:20.000 co do tysięcznej to i tak ogólny czas byłby powyżej 1h 6m.

Komentarz

Ostatni raz pojechałem na super softach. Czas ciut lepszy ale nie zachwyca. Jedyny plus to znalezienie fajnych szczegółowych ustawień zawieszenia, które może zwalniają mnie na prostych ale za to w zakrętach mam niebo lepszą trakcję a ta jest dla mnie bardzo ważna w endu. Na warsztat muszę wziąć jeszcze balans hamulców w zależności od mieszanki i dzida...
                      Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

Proszę o przesłanie swoich wyników z przed zmiany serwera lub też ich poprawek gdyż zbliża się termin :wink:

Komentarz

Na ostatnim kółku ustanowiłeś rekord? Musiałeś zdrowo ściąć...

Komentarz

Ogólnie to ostatnie 12 okrążeń cisnąłem ile mogłem byłem pod taką presją że tracę nie wiele do ciebie^^
                            Ostatnie okrążenie miało przebieg taki sam jak pozostałe starałem sie nie zjebać i tak jak zawsze wchodzić agresywnie w zakręty.
                            Ostatni przejazd był pewnie na poziomie twojego rekordowego okrążenia ale tu z pomocą przyszli dotychczasowi przeciwnicy!
                            Na wyjściu prosta Start/Meta idealnie dogoniłem jadącą blisko siebie trójkę ^^na łuku przed prostą miałem w zasięgu pierwszego delikwenta i chwyciłem jego tunel^^ gdy tylko go wyrwałem (zaraz po tarce) był następny w zasięgu.^^
                            Dojeżdżając do mety mój licznik dobiegł końca i nawet zdążyło mnie odciąć przy 260km/h więc przyspieszenie w tym momencie miałem jak Viper GTS po tuningu co za owocowało tak nie wyobrażalnym czasem normalnie robiłem czasy na poziomie 1:19.0xx - 9xx mówiąc tu o tych najszybszych^^
                            W poprzednim podejściu do tego wyścigu uzyskałem 1:18.992 co było jedynym moim czasem poniżej 1:19^^
                            W tym wyścigu postanowiłem delikatnie zmienić operowanie biegami i dało to się nawet odczuć.
                            Muszę przyznać iż dałeś trochę do pieca tym czasem i do 30 okrążenia wątpiłem o pobicie twojego wyniku.

Ogólnie zaliczam ten Endu do bardzo emocjonujących jeśli chodzi o mnie^^

Komentarz

Pracuję...
                            X