Dobra, wrzucam nowe czasy. Przez moment będę na prowadzeniu, ale za chwilę i tak pospadam wszędzie na trzecie miejsce, albo i dalej :wink:
1. High Speed Ring
2. Grand Valley Speedway
3. Laguna Seca Raceway
Ciężko dzisiaj wrzucić coś na imageshack. Co chwilę 500 Internal Server Error. Dlatego ostatniego screena wrzuciłem na fotosik, na którym mam jeszcze 3 zdjęcia do limitu.
Nie wiem czy pamiętam jak się obrazki wrzucało...
Zaraz się biorę za drugą trasę, bo jutro jestem umówiony
Zobaczymy jak długo będę liderem pierwszej trasy...
Aha, Wy też lecieliście driftem co drugi zakręt?
Jak dla mnie chyba najgorszy był ten ostatni łuk przed prostą startową... Kurde a raz mi się udało na nim nie zejść poniżej 108mph to zepsułem dalej:/ Toyo, jeszcze jest czas Kręć czasy.
Hmm... Druga trasa będzie chyba jutro coś tak czuję, bo właśnie mam nieplanowany wypad. Kręćcie czasy panowie. Widzimy się jutro albo dziś późno.
W takim razie mój poprzedni czas jest nieważny. Jeden zakręt po bandzie poszedłem. Jutro wrzucę nowy. Sorka, ale nie wiedziałem, że jest to totalnie zabronione^^
Oszukiwanie? Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia^^
Dobrze by było gdyby taki punkt się w każdym regulaminie turnieju znalazł
Rozumiem, że replaye trzeba mieć z przejazdów?
Czyli nie można w ogóle dotknąć band?
Wynik zmieniony o około 0,5sek- bez dotknięcia bandy.
Thooorn to jak z tym zakończeniem?? może przeciągnij do tego weekendu co? :wink:
W razie czego dodam swoje dwa czasy
Na HSR to już jest max mi się wydaje bez obijania się od ścian jak sprawdzałem to po ścianie można jeszcze dobre 1,5s wycisnąć
Tutaj to już inna bajka bo sam nie wiem czy da się jeszcze szybciej ale jedno okrążenie mialem mistrzowskie tak mi się wydaje :wink:
PS. foty tak zrobione bo już raz miałem dobry czas i po przekroczeniu mety prąd mi zdechł więc postanowiłem być sprytniejszy i zrobić szybciej fote :wink:
Wiem że to wygląda dośc naciąganie jak by co mogę filmik nagrać z podobnym czasem :wink:
Komentarz