Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Turniej] Kaszel Cup

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Turniej] Kaszel Cup

Wszystko co potrzebne to widać na obrazku.
    Modyfikacja dozwolona lecz zabronione są następujące części:

Turbina
    NA Tune jeśli jest dostępne
    Modyfikacja Wyścigowa.

Po Przerobieniu samochód nie powinien przekraczać 30 hp
    Waga będzie poniżej 500kg

Trasy to wszystkie trzy w pokazanym obrazku.

Podajemy screena z czasem

No to do dzieła a powiem że jest co robić :mrgreen: Kaszlokiem :wink:

Re: [Turniej] Kaszel Cup

Ok to ja jako pierwszy zapodam.

Wydaje mi się że to jest najtrudniejszy turniej jaki zostal założony w dziale GT2 :wink: Nie jest łatwo

Przypominam żadnej turbiny moc maksymalna to 27 koni w mojej wersji :mrgreen:

Zapraszam odważnych ^^

Komentarz

Jisaw przyjacielu... Z tego wszystkigo to ładne sa tylko laseczki a cała reszta to wielki bug!
      Jakim cudem może mi powiesz, poleciałeś kaszlakiem ponad 130 km/h
      na bank włozyłeś turbo stage 1 i cieszysz jape każąc innym jeździć 27 konną 500R przy czym Twój ma ponad 80 HP
      rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Jedynym wytlumaczeniem moze byc to, ze przeciwnikow wykorzystal jako "pchaczki" :mrgreen: ...ale pojawia sie zagadka, w jaki sposob dogonil ich po starcie. 500R nie ma szans z prawie 3x mocniejszymi azjatyckimi mikrusami.

Komentarz

O tuż mój kaszel ma 27 koni 450 czy tam troch więcej kg nie pamiętam dokładniej i to jest do zrobienia
          Pierwsze co to na pierwszym kółku dostajemy baty nawet do 9 s. ale na drugim okrążeniu trzeba już się przyłożyć i korzystać z tunelu i wyciśniesz 140km/h u mnie licznik zamyka się przy 143km/h
          Najważniejsze nie wytracać za dużo prędkości na prostych dostajemy baty ale jak są zakręty to oni zwalniają do 100 albo mniej a a my takim lekkim kaszlem przelatujemy nawet 120km/h.

Więc spróbuj a nie gadaj.

EDIT:
          Najwięcej jeszcze może pomóc manualna skrzynia której prawie zawsze uzywam

Komentarz

SFOT

nie lepiej było nagrać filmik?

Komentarz

Noooooooooo właśnie dredzik masz rację nie pomyślałem jeszcze wieczorem zapodam z jednej trasy :mrgreen:
              Ale gapa jestem

EDIT:

http://www.youtube.com/watch?v=h8AcD9rvBjo <<<< tutaj jest mój przejazd nie jest super jakość bo chciałem jak najszybciej przeslać więc musiałem obnizyc jakość ale zobaczyć idzie czy mam turbinę w samochodzie i czy ściemniam w GT2 Nigdy nie musiałem tego tutaj robić

Komentarz

Mialem wrazenie, ze 500R straci duzo wiecej na starcie. Najwyrazniej waga wozka sklepowego i pare nowszych czesci zniwelowaly ta roznice.

Komentarz

Na tej trasie nie traci ale w Seattle juz są schody a prawdziwy HARDCORE jest na ostatniej trasie
                  Jeśli pojedziemy na automatycznej to możemy mieć niezłe problemy manual dużo nadrabia.

Wszystkie ulepszenia dałem dlatego żeby były jakiekolwiek szanse na Tahiti Road bo tam właśnie jak nie mam dobrego startu zostajemy wycykani na starcie o prawie albo przeszło 9s. Dorywamy przeciwników dopiero na przed ostatnim zakręcie 1 okrążenia.

PS. Mleczny jeśli nadal twierdzisz że ktoś ściemniał to zacznij od siebie bo wydaje mi się że ty wiecznie może ściemniasz a szukasz winy u innych. Naprawdę spróbuj a nie z góry oskarżasz o ściemę To tyle. Jeśli masz chęci to zapraszam do wyścigu :wink:

EDIT:
                  Kolejny dowód z najtrudniejszego choć nie do końca wyścigu. Tu tez nie ściemniałem więc to chyba o czymś świadczy prawda?
                  http://www.youtube.com/watch?v=4k8aW2pjppA

Komentarz

Kolejne czasy :mrgreen: Teraz trochę więcej czasu poświęciłem nad ustawieniami i efekt jest widoczny. Jednak zmieniam zdanie na temat najtrudniejszego wyscigu Tahiti jednak jest łatwiejsza niz przypuszczałem. Seattle Short jest trudniejsza bo nie dosyć że samochody przeciwników przeszkadzają w jeździe po optymalnym torze to jeszcze są podjazdy pod górkę na których też można nieźle stracić :wink:

Ok owe czasy

Komentarz

Ogólnie to i tak wątpie żeby ktoś chciał wziąść w tym udział a po drugie primo to Twój przejazd był nie czysty bo latałeś po bandach, zajeżdzałeś innym droge i opierałeś się na cornerach na innych autach.
                      rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Wyjdz...

Komentarz

Ty lepiej spróbuj a nie ***** ludzi powiedz w którym miejscu latałem po bandach? Na tym polega granie żeby blokować innych przeciwników :mrgreen:
                          Zamieszczone przez mleczny87
                          Twój przejazd był nie czysty
                          Jestem ciekaw jaki ty jesteś czysty? Nie jeździsz bo nawet moja kobita by z tobą wygrała. Polazłeś do GT4 i tam pierwsze co zrobiłeś to ściemniałeś ze swoimi czasami a zaś się tłumaczyłeś że nie zrozumiałeś regulaminu bo coś regulamin syfnie zrobiony a sam byś tylko ściemniał i nie wykonywał zagrywki żeby być najlepszy ale moim zdaniem jesteś cieniasem który nie potrafi przegrywać

I jak thooorn powiedział wyjdź i nie przyłaź. myślałem ze jesteś normalny ale co zrobić człowiek jest stworzeniem omylnym

Komentarz

Popieram kolegów - zauważyłem, że ty zawsze się musisz czepiać, dowodzić a jak dojdzie coś do czegoś, to nic, nie ma cie (turniej driftu). Spasuj troche.
                            1+1=10

Komentarz

dokładnie ale dajmy spokój turniej jest ważniejszy :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                              X