Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Highest Speed
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Re: Highest Speed
Sprawdzilem przed chwila czy w ogole mam jakies rekordy w HS. A mam...
Dawno juz tam nie zagladalem. Pamietam ze GT40 652HP przekroczylem 400km/h... minimalnie. Niestety nie mam zadnego dowodu. Jedynie zapisany wynik na karteczce: 400,2km/h. Bylem zaskoczony ze ten samochod w ogole jest w stanie rozpedzic do takich predkosci.
Komentarz
-
Nie chcę cię obrażać ale ciękie masz wyniki
Ja tym za syfiałym escudo zrobiłem bez podnoszenia ryja 432
Toyotą gt one 900 konną zrobiłem więcej niż ty hks-em było coś koł 443
TVR Speed 12 miałem 418
A co do Forda GT 40 To można bez problemu tą prędkość przekroczyć tylko trzeba na zakręcie nim uważać ja zrobiłem 403
Nie mam dowodów na moje słowa. Moje słowo musi ci wystarczyć ale jak po zdobywam takie samochody to ci pokaże
Komentarz
-
Jakość słaba, ale mam neta 512kb i nie chciało by mi sie czekać godziny aż się filmik doda... czasem się tnie, wina kodeków podczas kompresji
Oglądać
http://pl.youtube.com/watch?v=eLbeUorLl50Właśnie przeczytałeś mój opis
Komentarz
-
Zamieszczone przez thooornSprawdzilem przed chwila czy w ogole mam jakies rekordy w HS. A mam...
Dawno juz tam nie zagladalem. Pamietam ze GT40 652HP przekroczylem 400km/h... minimalnie. Niestety nie mam zadnego dowodu. Jedynie zapisany wynik na karteczce: 400,2km/h. Bylem zaskoczony ze ten samochod w ogole jest w stanie rozpedzic do takich predkosci.
Probowalem osiagnac tym Dragiem jakies wieksze predkosci ale przy 355km/h osiaga pełne obroty i zamyka "bude". Pewnie mam nie ta skrzynie, a btw jezdzisz na manualnej, czy AT?
Komentarz
Komentarz