Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Highest Speed

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Highest Speed

Nie widziałem tu takiego tematu, więc tutaj wklejajcie swoje wyniki z rankingu "Highest speed" w Machine Test. Oto moje wyniki:

Re: Highest Speed

Jeszce mało wiesz o tej grze Tutaj jechałem escudo na lagunie sece
    Właśnie przeczytałeś mój opis

Komentarz

Tyle ze kolega powiedzial: "Highest speed w Machine Test" :wink:

Crea. Wez sobie HKS 180SX (do wygrania na GT Pacyfic na Laguna Seca). Przekroczysz 400 :wink:

Komentarz

jak bede chciał to na "hsr" tez wykręce taką prędkość

Komentarz

Sprawdzilem przed chwila czy w ogole mam jakies rekordy w HS. A mam...

Dawno juz tam nie zagladalem. Pamietam ze GT40 652HP przekroczylem 400km/h... minimalnie. Niestety nie mam zadnego dowodu. Jedynie zapisany wynik na karteczce: 400,2km/h. Bylem zaskoczony ze ten samochod w ogole jest w stanie rozpedzic do takich predkosci.

Komentarz

Na twoim miejscu nie zapisywał bym wiecej jak 9 rekordów, bo gt2 ma taki błąd że mogą się przez to z lekka samochody w garażu popieprzyć

Komentarz

Z tego co pamietam to tylko te 8 rekordow zapisuje sie na liscie. Slabsze sa po prostu odrzucane. Napis: UN...cos tam.

Komentarz

Aha, to może to tylko w ntsc występuje. W każdym razie kupe wieków temu tak miałem i czytałem o tym później na jakimś forum...

Komentarz

Nie chcę cię obrażać ale ciękie masz wyniki
                  Ja tym za syfiałym escudo zrobiłem bez podnoszenia ryja 432
                  Toyotą gt one 900 konną zrobiłem więcej niż ty hks-em było coś koł 443
                  TVR Speed 12 miałem 418
                  A co do Forda GT 40 To można bez problemu tą prędkość przekroczyć tylko trzeba na zakręcie nim uważać ja zrobiłem 403
                  Nie mam dowodów na moje słowa. Moje słowo musi ci wystarczyć ale jak po zdobywam takie samochody to ci pokaże

Komentarz

cieniasy ;P :mrgreen: ( żartuje ) W midgecie wyszedł mi idealny drift na test course ale sie zapomniałem i wyszedłem a mialem replay`a nagrać

Komentarz

To są hybrydy?

P.S. Taki temat już był, ale w czasach, gdy działy GT1 i GT2 były połączone razem. Teraz ten temat wylądował w dziale GT1, choć wydaje mi się, że niezbyt słusznie, bo większość rekordów była z GT2.

Komentarz

Jakość słaba, ale mam neta 512kb i nie chciało by mi sie czekać godziny aż się filmik doda... czasem się tnie, wina kodeków podczas kompresji

Oglądać
                        http://pl.youtube.com/watch?v=eLbeUorLl50

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                          Sprawdzilem przed chwila czy w ogole mam jakies rekordy w HS. A mam...

Dawno juz tam nie zagladalem. Pamietam ze GT40 652HP przekroczylem 400km/h... minimalnie. Niestety nie mam zadnego dowodu. Jedynie zapisany wynik na karteczce: 400,2km/h. Bylem zaskoczony ze ten samochod w ogole jest w stanie rozpedzic do takich predkosci.
                          Niezłe wyniki. Pogratulowac.
                          Probowalem osiagnac tym Dragiem jakies wieksze predkosci ale przy 355km/h osiaga pełne obroty i zamyka "bude". Pewnie mam nie ta skrzynie, a btw jezdzisz na manualnej, czy AT?

Komentarz

Przestaw Auto Setup maksymalnie w prawo to polecisz powyżej 400 na luzie.

Komentarz

O dzięki Teraz sie buja o niebo lepiej

448,72 - HKS 180SX

Komentarz

Pracuję...
                              X