Zapraszam wszystkich do turnieju Driftingu razem z nimoman wpadliśmy na pomysł że taki turniej miał by być odskocznią tych wszystkich zmagań o najlepszy czas na trasie itp...
Proszę wszystkich chętnych o wpisanie się jeżeli ktoś był by chętny. Jeżeli nie to wcale niech nie pisze jak nie ma zamiaru brać udziału.
Termin zapisów 10 stycznia (jeżeli nikt nie będzie chętny usuniemy ten pomysł.
Turniej odbędzie się na zasadzie etapowej na pięciu trasach. Finał na Motor Sports Land
Każdy z najgorszą oceną odpadnie A zwycięzcy przejdą do następnej trasy
Podam wstępne trasy:
1. Autumn Ring Mini
2. Apricot Hill Speedway
3. Rome Circuit
4. Laguna Seca
5. Motor Sports Land FINAŁ
Jeżeli ktoś miał by propozycje zmiany trasy proszę napisać ale osoby które mają chęć brania udziału :mrgreen:
Do 10 stycznia możemy podmienić którąś z tras ale finałowa jest nie do zmiany
Im więcej nas będzie zabawa powinna być dobra jeżeli okaże się że nas nie będzi za wielu zmniejszymy ilość tras :mrgreen:
Co do wozów to własne widzi mi się jak ktoś chcę jechać samochodem z napędem 4x4 lub na tylnią oś czy nawet na przednią :mrgreen: jeżeli ktoś takim wozem pojedzie jechać też może.
Ograniczeń mocy też nie ma
Jak ktoś chcę i potrafi driftować potworami np. Escudo też może!!!!
Ale wixa jest taka że nie chodzi kto szybciej przejedzie tylko za styl przejechanego okrążenia kto zdobędzie dużo punktów przechodzi dalej
Więcej szczegółów po 10 stycznia Zaprasza wszystkich!!!!
Proszę wszystkich chętnych o wpisanie się jeżeli ktoś był by chętny. Jeżeli nie to wcale niech nie pisze jak nie ma zamiaru brać udziału.
Termin zapisów 10 stycznia (jeżeli nikt nie będzie chętny usuniemy ten pomysł.
Turniej odbędzie się na zasadzie etapowej na pięciu trasach. Finał na Motor Sports Land
Każdy z najgorszą oceną odpadnie A zwycięzcy przejdą do następnej trasy

Podam wstępne trasy:
1. Autumn Ring Mini
2. Apricot Hill Speedway
3. Rome Circuit
4. Laguna Seca
5. Motor Sports Land FINAŁ
Jeżeli ktoś miał by propozycje zmiany trasy proszę napisać ale osoby które mają chęć brania udziału :mrgreen:
Do 10 stycznia możemy podmienić którąś z tras ale finałowa jest nie do zmiany

Im więcej nas będzie zabawa powinna być dobra jeżeli okaże się że nas nie będzi za wielu zmniejszymy ilość tras :mrgreen:
Co do wozów to własne widzi mi się jak ktoś chcę jechać samochodem z napędem 4x4 lub na tylnią oś czy nawet na przednią :mrgreen: jeżeli ktoś takim wozem pojedzie jechać też może.
Ograniczeń mocy też nie ma

Ale wixa jest taka że nie chodzi kto szybciej przejedzie tylko za styl przejechanego okrążenia kto zdobędzie dużo punktów przechodzi dalej

Więcej szczegółów po 10 stycznia Zaprasza wszystkich!!!!
Komentarz