Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Drifting Cup 2009

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Drifting Cup 2009

Zapraszam wszystkich do turnieju Driftingu razem z nimoman wpadliśmy na pomysł że taki turniej miał by być odskocznią tych wszystkich zmagań o najlepszy czas na trasie itp...

Proszę wszystkich chętnych o wpisanie się jeżeli ktoś był by chętny. Jeżeli nie to wcale niech nie pisze jak nie ma zamiaru brać udziału.
    Termin zapisów 10 stycznia (jeżeli nikt nie będzie chętny usuniemy ten pomysł.

Turniej odbędzie się na zasadzie etapowej na pięciu trasach. Finał na Motor Sports Land
    Każdy z najgorszą oceną odpadnie A zwycięzcy przejdą do następnej trasy
    Podam wstępne trasy:
    1. Autumn Ring Mini
    2. Apricot Hill Speedway
    3. Rome Circuit
    4. Laguna Seca
    5. Motor Sports Land FINAŁ

Jeżeli ktoś miał by propozycje zmiany trasy proszę napisać ale osoby które mają chęć brania udziału :mrgreen:
    Do 10 stycznia możemy podmienić którąś z tras ale finałowa jest nie do zmiany
    Im więcej nas będzie zabawa powinna być dobra jeżeli okaże się że nas nie będzi za wielu zmniejszymy ilość tras :mrgreen:

Co do wozów to własne widzi mi się jak ktoś chcę jechać samochodem z napędem 4x4 lub na tylnią oś czy nawet na przednią :mrgreen: jeżeli ktoś takim wozem pojedzie jechać też może.
    Ograniczeń mocy też nie ma Jak ktoś chcę i potrafi driftować potworami np. Escudo też może!!!!
    Ale wixa jest taka że nie chodzi kto szybciej przejedzie tylko za styl przejechanego okrążenia kto zdobędzie dużo punktów przechodzi dalej
    Więcej szczegółów po 10 stycznia Zaprasza wszystkich!!!!

Re: Drifting Cup 2009

Coś dla mnie ,JISAW świetny pomysł naprawdę ,jestem pod wrażeniem ,czekałem na takie wyzwania ze względu na to ,że w końcu to jest coś wyjątkowego.

Auto > [R]Honda Civic '93 Si
    Moc > 293hp
    Napęd > FF
    barwy > Zespół Honda Civic [zielono-czerwono-żółto-biały z napisami na drzwiach Honda Civic]

PS - To ma być filmik rozumiem? Czy co? Bo chyba sam screen niewystarczy.
    Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

No raczej filmik bo nikt nie będzie chyba robił fotek z każdego zakrętu??
      Zapomniałem dodać jeszcze parę istotnych informacji
      Każdy dobiera dal siebie po dwa wozy
      dodajemy tylko jeden filmik z danej trasy więc trzeba na swoim sprzęcie dać z siebie wszystko Dlaczego jeden
      Przynajmniej każdy będzie w niepewności czy jego przejazd będzie dobry
      Więc mogę myśleć że każdy doda swój najlepszy przejazd pod koniec terminu na danej trasie :wink:
      Przypominam Tylko jeden filmik bo sranie kilkoma filmikami będzie przesrane, a rywalizacja będzie bardziej zaawansowana :mrgreen:

Komentarz

A ja z edytuje post jisawa:
        Nikt nie będzie nigdzie odpadał, bo to bez sensu. Nikt nie by raczej nie chciał odpaść po pierwszej trasie... Będą jakieś tam punkty przyznawane dla poszczególnych miejsc a faworytów niech wybiera każdy uczestnik konkursu. Teraz lepiej to wygląda? Nie wstydzić się i się zapisywać Ja nie umiem jeździć za dobrze w drifcie, ale postaram się coś wypocić :mrgreen:
        Właśnie przeczytałeś mój opis

Komentarz

http://www.youtube.com/watch?v=OmOVFVEUNgw

prosze bardzo
          Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Nieźle, nieźle, tylko ze civiciem nie zdziała sie tyle co czymś z napędem na tył Z resztą ja nawet tego co ty nie wycisne pewnie

Komentarz

Drift nie jest taki trudny. Nikt tu nie oczekuje ze bedziesz smigal jak Japonce z D1 ale wez sobie np Daishina Silvie, 200SX czy AE86. Lyse opony, mniej docisku i jedziesz :mrgreen:

Komentarz

Nie no, tak źle to ze mną aż nie jest Jak driftować to ja wiem, tylko rzadko wychodzi mi jakiś czysty przejazd na całym kółku... a ty thooornn nie wpisujesz sie?
                P.S white stripsów znam tylko jendą piosenke, bodajże joleine, nie pamiętam jak się to pisze, ale podoba mi się :mrgreen:

Komentarz

Mysle nad tym. Chetnie bym zrobil jakis przejazd tyle ze klopot z nagraniem filmika. Fraps strasznie obciaza mi kompa. Nie wiem... Moze cos pokombinuje. Znacie jakies inne programy do nagrywania? GameCam tez do bani.

Komentarz

HYPERCAM 2, mi działa bez problemu, jedynie filmik jest troszke spowolniony, ale nie wiele... I w dodatku na auto setings wszystko chodzi, nic praktycznie nie musiałem ustawiać.

Komentarz

Filmik taki na szybko, na próbę. Drifty słabe (bez rozgrzewki) piosenka pierwsza lepsza ;P
                      http://pl.youtube.com/watch?v=AgjBqoCAsQE

Komentarz

Woohoo a Ty mowisz ze driftowac nie potrafisz :mrgreen: Jaki skromny :mrgreen:

Zglaszam swoje uczestnictwo. Jutro podrzuce jakies movie. Zastanowie sie jeszcze co do fury... ale prawdopodobnie bedzie to cos lekkiego z napedem na tyl.

Komentarz

Spoko panowie to są zapisy a driftować będziemy po tym 10 stycznia

Komentarz

A nie lepiej byloby potwierdzac swoje uczestnictwo wlasnie filmikiem?

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                              A nie lepiej byloby potwierdzac swoje uczestnictwo wlasnie filmikiem?

Wiesz co ja myślę że na początek się zapisać podać swoje dwie maszyny, chyba że ktoś pojedzie jednym :mrgreen: i poczekać do 10
                              Po co przeciwnik ma wiedzieć jak kto się sprawdza przed konkursem. Po prostu chcę żeby nas było jak najwięcej
                              i każdy żył w nie pewności aż do samych wyników :mrgreen:

Komentarz

Pracuję...
                              X