Jestem po pierwszych testach na Laguna Seca Raceway. Znalazlem juz ciekawe ustawienia. Tor jest bardzo dobry do driftu, po za ta wielka szykana na szczycie :mrgreen: Pierwsze dwa sektory mam mniej wiecej opanowane. Potem jest ta szykana. Trudno jest wyhamowac na tej nierownej nawierzchni moja RE Mazda. Potem jest luk w lewo spadajacy. Dosyc ciezko tu o dobry drift. Spora roznica poziomow. Zakret w prawo i... ostatni slepy zakret. Tutaj jest trudno wymierzyc tak zeby nie zahaczyc o bande i rownoczesnie nie wyjsc za szeroko.
Hmmm chłopaki, witajcie. P. nismoman zaproponował mi udział w turnieju, czy jest możliwość jeszcze dołączenia ? Tak dla frajdy ? Jeśli tak to prezentuje swój przejazd Skyline'm by Tommykaira R32, około 560km i 1000kg wagi:
PS - Niebędę się przejeżdżał 100 ,200 ,300 ,czy 500 razy na trasie obojętnie jakiej ,żeby mi drift wyszedł ,szkoda czasu ,a jest dużo ważniejszych spraw w życiu niż gry.
O co za szkoda myślałem wilku że wytrwasz No trudno
Ja teraz wychodzę z propozycją do wszystkich czy dreadlock89 nie mógł by przejąć punktów po wilku + 4 TOYO? co wy na to? chybaże ktoś nowy w miejsce wilku dojdzie na ostatnią chwilę?
Mój przejazd. Słabo bo niedawno ostatecznie zdecydowałem się na przejazd tym autem. Wahałem się. Dlatego też nie wprowadzałem wielkich zmian w ustawieniach wozu.
Jeśli chodzi o dobór aut to zbieżność między mną a Thoornem jest zupełnie przypadkowa.
Proszę wziąć pod uwagę że przejazd robiony był na klawiaturze
Komentarz