Re: GT2 TURNIEJ [COMBINATION TOUR]
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
GT2 TURNIEJ [COMBINATION TOUR]
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
-
Daj sobie już spokój z ta gt40 jesli chcesz mieć jakieś dobre czasy w tym turnieju... Screen przedstawia pierwsze okrążenie, w dodatku po nocce, już nie widzący.
Przejechałem tylko 1 okrążenie żeby sprawdzić czy twój czas jest dobry jak na tą trase.Właśnie przeczytałeś mój opis
Komentarz
-
niestety ,do tej trasy ,mam ogromny problem i niepotrafię się jej nauczyć ,każdy ma jakiś słaby punkt ,u mnie Rome Night to istna masakra.Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
bo na tej trasie gra mi chodzi 200% szybciej ,nie wiem czemui to jest takie wkurzające .
Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
aaa, to takie buty ,thx romi_aniolek ,oto screeny:
FTO LM Edirion [green] - 549HP
Już wyjaśniam:
Ten czarny kwadracik to okienko filmu z Winamp ,słuchałem [nie oglądałem ,choć ciężko było się skoncentrować]. Z tąd taki efekt nie inny . ... sorki za tzw. "black square"Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Oto mój cały pięciopak
Postaram się jeszcze wprowadzić poprawki ,a przydałoby się na tych 2 trasach [Rome Night i Motorsport Land] ,zrobię co w mojej mocy ale nie obiecuję ,że będę najlepszy , serdecznie zapraszamnie pchać się :mrgreen:
Komentarz
-
Pokombinuj jeszcze troche i to troche duzo, moze opony masz nie taki czy jak? Oto mój czas na drugim okrążeniu w dodatku ze zbyt krótka skrzynia... Jak będe miał czas, to zrobie swoje 5 czasów i dodam.Właśnie przeczytałeś mój opis
Komentarz
-
hmmm . . .. zastanawia mnie jedna rzecz . . . .Dlaczego dałeś screena z trasy RedRock Speedway ,jak to miał byc Grand Valley Speedway?
4/5 się zgadza w jak najlepszym porządku ,ale tego z RedRockiem zmień bo nie wymieniłem tej trasy na liście.Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
OK , dzięki za formalność ,jeszcze zostało 2 tygodnie na przesłanie czasów.
Oto tabela: [w Excelu 2003]
Komentarz
Komentarz