Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Turniej gt2 mid field
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Re: Turniej gt2 mid field
Poprawione:
Szczerze o tym aucie sądze ,że ja nierozumiem HKS Drag 180SX i ci co są lepsi ode mnie niewiem jak to zrobili ,ale jesteście za****ści ,jest mi troszke wstyd ,że gram 8 lat ,a tu taki cyrk odstawiam ,że prawie najgorszy ,że fizykę gry powinienem mieć w małym palcu ,ale tak niejest czasami ,po prostu moja forma już zaczyna spadać ,a nie sie poleszać .Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
Zamieszczone przez WiLkU666Poprawione:
Szczerze o tym aucie sądze ,że ja nierozumiem HKS Drag 180SX i ci co są lepsi ode mnie niewiem jak to zrobili ,ale jesteście za****ści ,jest mi troszke wstyd ,że gram 8 lat ,a tu taki cyrk odstawiam ,że prawie najgorszy ,że fizykę gry powinienem mieć w małym palcu ,ale tak niejest czasami ,po prostu moja forma już zaczyna spadać ,a nie sie poleszać .szacunek jeszcze jutro pojeżdżę i może uda sie poprawić
, chociaż to mało prawdopodobne
Komentarz
-
musiałem sie dośc napocić ,żeby wydusić taki czas ,gdy poprawiałem czas swój poprzedni ,słuchałem Fracus - Snowstorm ,być może ta muzyka dodała mi trochę takiej energii i z tąd taki czas a nie inny.Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
-
mam tu filmik jeszcze ,jak ktoś niewierzy :
przepraszam z góry za kiepską jakość ,ale jak to YT potrafi spierniczyć jakość doszczętnie ,nawet z dopisaną końcówką linka &fmt=18.Triatlonu LFS na demo< ZAPISY do 30 października!
Komentarz
Komentarz