Jakieś 20min temu "zassałem" ( ten tekst zawsze mnie rozwala ) Gt2 i postanowiłem wystartować w turnieju Dawno dawno temu grałem w GT2 na Pc więc Save starej gry jeszcze miałem
Mój rumak ma 79hp :wink: a czas wykręciłem gdzieś na 3cim okrążeniu :wink:
Nawet nie wiecie jakie to dziwne uczucie kiedy przez parę dobrych miesięcy gra się w GT5P i nagle przesiada się na Gt2... Ta grafika i fizyka jazdy... :mrgreen: Ale mimo to lubię te grę
OK ,pomysł niezły ,ale gdzie znajde bez limitu tą trasę na Simulation Mode ,bo tam gdzie najczęściej jechałem to limit był do 591hp ,a ten samochód ma 1011hp ,więc niewiem ,jedyną jaką ja metode widze to odpalić Arcade Mode i tam w Time Trialu wziąźć tą trasę Midfield , innego wyboru niewidzę.
Tylko jest jedno ,ALE . . . . dlaczego gdy oglądam replaya to jest jakieś niedociągnięcie ,28 okrążenie przejechałem najszybciej jak mogłem ,a na replayu mi poazuje ,że jechałem jak ostatnia oferma typu ,obijanie się o bandy ,burnouty 360 i inne wygibasy ,tego nierozumiem i dlaczego tak sie dzieje, czy to może na grę ta ilość HP robi wrażenie i po prostu podczas powtórki szaleje [w negatywnym rozumieniu].
Ja sie jeszcze z takim przypadkiem nie spotkałem, ale będe próbował. Oczywiście mniemam, ze nie miałeś na torze takich "przypadłości" jakie widać na powtórce. Bo jeśli tak, to co w tym dziwnego, ze powtórka odtwarza twój przejazd.
z tymi replayami w GT to czasem roznie bywa. juz nie raz ogladajac powtorki (np chcac zrobic kilka fot) spotykalem sie z dziwnymi sytuacjami. samochod po prostu nagle skrecal i walil w bande. potem zachowywal sie bardzo dziwnie. powtarzal wszystkie moje ruchy , tyle ze po tym uderzeniu w bande, calkowicie zbaczal z kursu. jezdzil po trawniku. zawracal itp. wnioskuje z tego ze replaye zyja wlasnym zyciem i nie zawsze to co fartem udalo nam sie zrobic "na zywo" znajdzie swoje odwzorowanie na powtorce. dziwne
W chwili wolnego czasu...
1:05:051
Setup seryjny... tzn nic nie zmieniane...
W moim odczuciu 1:04 jest w zasięgu bez problemu... Ten czas wykręciłem bodajże na 9 okrążeniu...
Ogólnie to ten samochód nie jest do takiej jazdy Nie skręca prawie wogóle...
Komentarz