Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Turniej] 3_3_3

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Turniej] 3_3_3

Nazwa turnieju:
    3_3_3

Tryb gry:
    Simulation Mode

Samochody:
    - Chevrolet Corvette Grand Sport '96
    - Dodge Viper GTS
    - Nissan 300ZX 2+2 Turbo '98

Tuning dozwolony:
    Limit mocy 542hp / 550ps
    Racing Modification dozwolone
    Setup dozwolony
    Opony Super Soft
    Skrzynia AT lub MT

Zasady:
    Minimum 2 kola na torze (podobnie jak licencji)
    Zadnych wallride'ow
    Zadnych hybryd
    Zadnego oszukiwania
    Walka w duchu Fair Play
    Wszelkie odstepstwa groza dyskwalifikacja
    Screen z wyraznym czasem i samochodem wysylasz do mnie na PW lub w poscie w tym temacie
    Replay, by w razie niejasnosci potwierdzic swoj wynik

Events:
    Turniej rozgrywa się w oparciu o Pacific League wraz ze wszystkimi obowiązującymi w nim zasadami. Turniej składa się z trzech rund. Każda z nich trwa tydzień. W każdej rundzie uczestnik może wybrać jeden z trzech samochodów, przy czym każdego z nich może użyć tylko raz w ciągu całego turnieju. Bierzemy udział w sesji wyścigowej, walcząc z wirtualnymi przeciwnikami o jak najlepszy czas. Tuż po zakończonym wyścigu robimy zdjęcie/screenshot wyników swojego i przeciwników.

Deadline:
    Runda 1: 21.06.2013 21:59
    Runda 2: 28.06.2013 21:59
    Runda 3: 05.07.2013 21:59

Ostatniego dnia rundy można tylko poprawiać swoje już uzyskane czasy. Niemożliwe jest dołączenie do rundy w ostatnim dniu.

ODWOŁANY

Re: [Turniej] 3_3_3

No to ja zacznę Tak na szybkiego, po kilku próbach. Napewno bez rewelacji, strasznie długo w GT2 nie grałem, nie miałem też żadnego czasu, do którego mógłbym się odnieść. No i jeszcze nie czuję auta. Może jeszcze poprawię. 534hp, i 2859lb masy, wrzucam screen z modami jakby co.

Komentarz

Wzorowe zgłoszenie, choć wystarczy tylko screen nr 2 Rozumiem, że w tej rundzie jedziesz Nissanem.

Mój czas na początek :wink:

UWAGA! UWAGA!
      Zauważyłem, że jest problem z 300ZX. Jest ich całkiem sporo. Umówmy się, że kupujemy najdroższy, salonowy model 2+2 Turbo '98.

Komentarz

Na co czekacie?

Komentarz

Ja dziś spróbuję poprawić swój czas.
          Mogę dalej jeździć 300ZX 2 seater? Kupiłem i przerobiłem go na tą rundę, bo w garażu miałem już właśnie 2+2, a w regulaminie była mowa tylko o krótkiej wersji z '98. Trochę szkoda mi wydawać 200 tys na tuning kolejnego.

Komentarz

Proszę, żebyś kupił nowego z salonu. Kasę możesz odzyskać w 5 minut w wyścigu GT All Stars 3 na Red Rock Valley. Turniej znajdziesz w Special Events. 5 okrążeń. Najmocniejszy przeciwnik to Toyota GT One. Wstęp bez ograniczeń mocy. Dostajesz 50k + 500k za TVR Cerbera Speed 12.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
              Na co czekacie?
              Na oklaski. Deadline jest do niedzieli, więc jeszcze jest nieco czasu.

EDIT: Ale jak tak bardzo Ci się śpieszy, to proszę bardzo:

Komentarz

Za chwilę dodam Twój czas. Dziś poprawiać swoje czasy mogą tylko: Kamiks, Olo699, thooorn.

Resztę zapraszam od jutra do rundy nr 2. Pamiętajcie, że jeden samochód na rundę. Powodzenia.

Edit:

Edit:
                Rozpoczynamy rundę 2. thooorn i Kamiks nie mogą już użyć Nissana 300ZX, Olo699 Vipera GTS. Powodzenia!

Komentarz

Thooorn, naprawdę nie byłeś w stanie wyciągnąć lepszego czasu? o.O

Komentarz

300ZX jest dużo cięższy. Po za tym, ja tu już dawno zdobyłem wszystko, co miałem, więc nie w głowie mi wyniki :wink:

Komentarz

Hah, wrodzona skromność. A zadałem takie pytanie, bo testując na początku wszystkie 3 auta, to na klawiaturze i z AT wyciągłem za pierwszym razem czas jedynie o około 400 tysięcznych gorszy, stąd moje ździwienie. A świadomość mam, że skilla masz :wink: .

Komentarz

Jeżdżę dla przyjemności. Leć do Seattle

Komentarz

Bilety kupione, lecę we wtorek

Komentarz

Ja już nie dałem rady swojego poprawić, wykręciłem bodaj 3:32, i w momencie wklejania screena do painta zresetował mi się komputer. :/ Więc odpuściłem, bo i tak daleko mi do was. ;d

Komentarz

Nie ma co się poddawać. Poprawiaj do skutku. Zmieniaj ustawienia zawieszenia, skrzyni, aero. W dużym skrócie jeśli chodzi o zawieszenie to miękkie (niskie wartości) to większa przyczepność, ale trochę bardziej "budyniowe" prowadzenie, szczególnie w szybszych zakrętach. Twardsze (wyższe wartości) to bardziej przewidywalne, precyzyjne prowadzenie, ale mniejsza przyczepność, zachowywanie się jak cegła na wybojach. Miękksze = kręte sekcje, nawroty i nierówne. Twardsze = szybsze i gładsze. Jeśli tor ma sekcje o różnej charakterystyce to zastanów się których jest więcej i gdzie możesz więcej zyskać. Aero ustawiaj na końcu. Nim możesz poprawić właściwości zawieszenia, a nie je zastąpić. W wolnych zakrętach ważniejsze jest zawieszenie. Skrzynia niech kończy się równo z najdłuższą prostą.

Komentarz

Pracuję...
                              X