Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 2 RED BULL DRIFTING

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Gran Turismo 2 RED BULL DRIFTING

Głosowanie będzie trwało coś koło 2 tyg. to raz, a dwa dogrywka w ostateczności bo każda grupa ma 2 rundy

Komentarz

Mercury Cougar XR-7 '67 - 3
      BMW 320 Ci - 5
      Dodge Viper GTS-R - 4
      Re Amemiya RX-7 - 2
      Toyota Corolla Trueno '83 - 1

Całkiem ładnie ziomek :mrgreen:

Komentarz

No nowy net jest, wiec tez postanowiłem zagłosować. Więc tak:
        RE Amemiya RX-7: (3) Ogólnie spodobał misię przejazd, ale czasami auto zbyt uciekało na zewnątrz.
        Dodge Viper GTS-R blue: (4) Przejazd prawie, że idealny(tam dwa, czy trzy błędy), pięknie wyszedł, zarówno przed pierwszym tunelem, jak i w drugim, gdzie cały zosatł przejechany bokiem.
        BMW 320Ci: (5) I bez gadania. Zrobił na mnie ogromne wrażenie. Drifty na pełnej prędkości i jak to kreślił JISAW klika postów wczesniej bardzo duże wychylenia.
        Couguar XR-7 '67: (4) Mocna czwórka. Drifty fajne, ale zauważyłem, że moment obrotowy robił swoje i JISAW miał problemy z opanowaniem. I nie dziwota. Końcówka niestety nieco zepsuta. Gdyby nie to, pokusiłbym się o 5. Szczeóglnie ten ryk silnika... :mrgreen: .
        Toyota Corolla Trueno '83: (1) I ja będę dla niej srogi. Brak mocy to gwóźdź do trumny tego auta. Gdyby jeszcze dodac nieco, może coś by z tego było, tak efekty widać na filmie. Zbyt wcześnie kończące się drifty, sporo nie dociągnięć. Nie widze tego auta w dalszej rywalizacji.

I jeśli zagłosowałem zbyt późno, to przepraszam, ale dopiero teraz miałem możliwość oglądnięcia. No i muszę przyznać, że JISAW jest świetnym drifterem. Ma ogormny potencjał. Potrafi wiele. No i ta oprawa muzyczna. Jej to bym dał z 10 pkt :mrgreen: .

Komentarz

nie spoko można dalej iż mam problemy techniczne aby zaprezentować Grupę B

Komentarz

Pracuję...
          X