Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

[Dyskusja] (LeMans Endurace Series)

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• [Dyskusja] (LeMans Endurace Series)

Bardzo ciekawy turniej, zapisuje się

Re: GT2 Turniej (LeMans Endurace Series)

świetny pomysł
    zapisuje się

Komentarz

Gt-one jest dopuszczone z turbo bugiem (że można mu montować 4 turbiny)? Bo to raczej nie miało być seryjnie w grze.
      1+1=10

Komentarz

ja się mogę zapisać, ale muszę wiedzieć do kiedy można dawać wyniki...

Komentarz

nie ma jeszcze ostatecznego terminu wię dodawajcie kiedy tylko możecie :mrgreen:

Komentarz

ignac8...
            GT-One Road Version nie ma zadnego buga. To po prostu kolejny Special, ktory mozna tuningowac. Tak jak GT40. Skoro widnieje na liscie startowej, jest dopuszczone do wyscigu. Tuning jest nieograniczony.

michal13225...
            Termin 31 grudnia 2010 Cie satysfakcjonuje?

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
              Termin 31 grudnia 2010 Cie satysfakcjonuje?
              Dobre :mrgreen: A może 21.12.2012 :mrgreen: :wink:

Komentarz

Dzięki za maila, szkoła się zaczyna to trochę więcej czasu będzie
                "...Ultimatum, kasa albo wózek. Żaden doktor nie złoży tak połamanych nóżek..."

Komentarz

Swietnie, im Nas wiecej, tym bedzie ciekawiej

Komentarz

mi pasuje termin, po Euro 2012

Komentarz

Ok. Najlepiej, zeby kazdy wrzucal wlasnie takie zdjecie, gdzie widac czas ogolny i najlepsze okrazenie.

Komentarz

jak to jest możliwe, że w samochodzie klasy GT1 czas jest tylko minimalnie lepszy niż w GT500... Różnica klas jest przecież dosyć znaczna...

Komentarz

Liga GT500 to samochody japońskich producentów o mocy do 500koni a Dodge na logike nie musi mieć 1500000koni bo jest w wyższej lidze. Myśle że jego moc oscyluje koło 500 więc stąd ta nieznaczna różnica w czasie

Komentarz

wiem, że Dodge nie musi mięc milarda koni ale poprostu jest to dla mnie dziwne

Komentarz

Zamieszczone przez michal13225
                              jak to jest możliwe, że w samochodzie klasy GT1 czas jest tylko minimalnie lepszy niż w GT500... Różnica klas jest przecież dosyć znaczna...
                              Dodge ma nieco ponad 500 koni, przy wadze niecałej tony. Skyline'y z GT500 mają ponad 700 koni przy wadze grubo ponad tonę. Dodge ma przewagę niższej wagi. Laguna Seca to dość kręty tor, więc niska waga Concept Cara wygrywa. Gdyby ten tor składał się z bardzo długich prostych, a małej ilości krętych sekcji, to Twój czas byłby znacznie lepszy od mojego :wink:

Wyścigi to nie tylko moc :wink: Waga i inne aspekty też mają znaczenie.

Zamieszczone przez ViluC36
                              Liga GT500 to samochody japońskich producentów o mocy do 500koni a Dodge na logike nie musi mieć 1500000koni bo jest w wyższej lidze. Myśle że jego moc oscyluje koło 500 więc stąd ta nieznaczna różnica w czasie
                              Do 500 koni? Skyline'y startujące w GT500 (przynajmniej w Gran Turismo 2) mają 712 koni w wersji NTSC-JAP. Toyota Supra (Castrol, Denso Sard, Cerumo) oraz NSX (Raybrig, Mobil1, Takata, Mugen) mają moc ponad 600 koni. Moc mojego Dodge wynosi ponad 500, ale poniżej 600. Dokładnie nie pamiętam. Thooorn obsadzał klasy na podstawie auta, jego nadwozia, mocy itp. Skyline'y, Supry itp. są w osobnej lidze, GT500 i moim zdaniem jest to dobre rozwiązanie. Podobnie jak z GT300.

Komentarz

Pracuję...
                              X