Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT2 LAP RECORDS

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT2 LAP RECORDS

ROBICIE BURDEL

Od smiecenia jest dzial Off-Topic i Czateria w Na Luzie.

Komentarz

Zamieszczone przez Sawo
      Zamieszczone przez JISAW
      Masz jeszcze coś do dodania
      I do jasnej cholery gdzie ja powiedziałem że jestem najlepszy na świecie?? Masz jakiś problem

wystarczy poczytac twe posty, jak sie pysznisz swymi umiejetnosciami. szczegolnie w dziale filmiki. poczytalem tam troche i nie moglem...
      ale spokojnie, nie denerwuj sie
      No trochę przesadzałeś, ale panowie (no i ew. panie) wracamy do tematu .
      1+1=10

Komentarz

Zamieszczone przez ignac8
        Zamieszczone przez Sawo
        Zamieszczone przez JISAW
        Masz jeszcze coś do dodania
        I do jasnej cholery gdzie ja powiedziałem że jestem najlepszy na świecie?? Masz jakiś problem

wystarczy poczytac twe posty, jak sie pysznisz swymi umiejetnosciami. szczegolnie w dziale filmiki. poczytalem tam troche i nie moglem...
        ale spokojnie, nie denerwuj sie
        No trochę przesadzałeś, ale panowie (no i ew. panie) wracamy do tematu .
        Tak, tak wracamy do tematu bo naprawdę syf się robi :wink:

Komentarz

Red Rock Valley
          0:50:545 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, GT Mode, Pad] - JISAW

Komentarz

Tahuti Road
            0:44.984 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Midfield Raceway
            0:51.139 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

High Speed Ring
            0:39.902 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Seattle Short Course
            0:44.205 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Rome Short Course
            0:35.955 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Seattle Circuit
            1:10.531 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Rome Circuit
            0:59.028 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Grindelwald
            0:55.999 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Laguna Seca
            0:58.914 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Apricot Hill
            1:00.319 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Trial Mountain
            1:01.822 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Clubman Stage R5
            0:36.252 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Grand Valley East
            0:49.841 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Grand Valley Speedway
            1:26.525 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Special Stage R5
            1:01.252 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Autumn Ring
            1:02.713 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Deep Forest
            0:56.976 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Rome Night
            1:11.854 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Autumn Ring Mini
            0:29.119 - [R] Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, ARCADE, Pad] - JISAW

Nie które czas są na szybko bez wielkich rewelacji :wink:

Komentarz

Brawa Swietne czasy, niepodwazalny "Krol Jednego Kolka", JISAW

Zapraszam rowniez innych do krecenia najlepszych czasow.

Komentarz

Grand Valley Speedway
                1'27'187 - [R] Suzuki Escudo [981HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - Thooorn

Komentarz

Thooorn tu mam małą propozycję. Chodzi o czasy które są najlepsze jeśli ktoś by prowadził to może zapisuj to np. niebieską czcionką i troszkę pogrubioną co ty na to na taki mały zabieg? a nawet w pozostałych turniejach byś tak robił? wyróżniała by sie osoba prowadząca

Komentarz

Najlepszy czas jest zawsze na pierwszym miejscu. Nie ma sensu bawic sie w dodatkowe udziwnienia.

Komentarz

0:49.923 - [R] Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, GT Mode, Pad] - JISAW

Jakos nie dawno temu jechałem nie zwróciłem uwagi jak wykręciłem taki czas :mrgreen:

Komentarz

Toyota GT -One Road Version [975 hp, AT, SS, sys off, Arcade mode, pad]

Komentarz

Świetnie! Mam nadzieje że w innych konkurencjach też będziesz brał udział :mrgreen: Liczymy na ciebie :mrgreen:

Komentarz

Toyota GT-One Road Version [975 hp, at, ss, sys off, arcade mode , pad]

kolejna porcja szybkich kółek

Komentarz

Wszystko swietnie, ale czy moglbys wstawiac do kazdej trasy wg wzoru? Razem z czasem i nazwa uzytkownika. Ulatwiloby mi to prace :wink:

Komentarz

ok następnym razem zrobie tak jak należy, myślałem że wystarczy pomiar ze screena,

Komentarz

Pracuję...
                                X