Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT2 LAP RECORDS

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: GT2 LAP RECORDS

Midfeld
    1:04:270 - [R] HKS 180SX [1024HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW
    0:56:536 - [R] Toyota GT- one 98' [682HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

Rome
    0:43:944 - [R] HKS 180SX [1024HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

Komentarz

Super Speedway
      0.30.872 - [R] Castrol Mugen NSX [617ps, AT, N, Sys:OFF, Simulation Mode, pad] - Toyo

Komentarz

Mała poprawka :wink:

1:26:962 - [R] Suzuki Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

thooorn jak możesz to też ten wynik zamień w turnieju GRAND VALLEY z tego mojego najlepszego na ten co tutaj zapodałem

Komentarz

Rome Circuit Jestem dumny z tego czasu

0'59'784s - [R] Escudo [981HP, AT, SS, Sys: OFF, GT Mode, klawiatura] - cmlPL

Laguna Seca - z tego też

0'59'653s - [R] Escudo [981HP, AT, SS, Sys: OFF, GT Mode, klawiatura] - cmlPL
          http://mwiszniewski.carbonmade.com/
          http://motoblog.blog.pl - Najświeższe njusy i ciekawostki ze świata motoryzacji widzianej okiem szarego ludzika.

Komentarz

a ja widzie że pod trasa nr 11 można dodać mój czas w escudo, który zrobiłem w pojedynkach graczy :mrgreen:
            Laguna seca
            0`58`984 - Escudo, 981 KM (chyba) At, wszystko OFF, Klawiatura, arcade disc
            Właśnie przeczytałeś mój opis

Komentarz

nismoman właśnie wiedziałem że dobry czasik zrobiłeś ale nie pamiętałem gdzie Ja nawet nie próbuje bo nawet do jednej minuty nie mogę się zbliżyć :wink:

Tak ogólnie będzie trzeba przetrzepać za czasami bo może gdzieś jest kilka czasów które można dodać
              :wink: :wink: :wink: :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                JISAW, chcialbym zobaczyc Twoj przejazd na Super Speedway. Wg mnie bylo troche za szybko. Zrob jakis filmik.
                daj spokoj. przeciez on jest "najlepszy na swiecie". po co filmik? wszyscy wiedza ze jisaw potrafi w gt2 wszystko. jest lepszy od kazdego. wiec pogodzmy sie ze nasze czasy sa gorsze. a przynajmniej on tak uwaza i jest o tym swiecie przekonany

Komentarz

Zamieszczone przez Sawo
                  Zamieszczone przez thooorn
                  JISAW, chcialbym zobaczyc Twoj przejazd na Super Speedway. Wg mnie bylo troche za szybko. Zrob jakis filmik.
                  daj spokoj. przeciez on jest "najlepszy na swiecie". po co filmik? wszyscy wiedza ze jisaw potrafi w gt2 wszystko. jest lepszy od kazdego. wiec pogodzmy sie ze nasze czasy sa gorsze. a przynajmniej on tak uwaza i jest o tym swiecie przekonany

Masz jeszcze coś do dodania
                  I do jasnej cholery gdzie ja powiedziałem że jestem najlepszy na świecie?? Masz jakiś problem

Komentarz

Ji-Widać masz zagorzałych fanów

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                      Masz jeszcze coś do dodania
                      I do jasnej cholery gdzie ja powiedziałem że jestem najlepszy na świecie?? Masz jakiś problem

wystarczy poczytac twe posty, jak sie pysznisz swymi umiejetnosciami. szczegolnie w dziale filmiki. poczytalem tam troche i nie moglem...
                      ale spokojnie, nie denerwuj sie

Komentarz

Sorry Nie wydaje mi się żebym miał coś w sobie żeby się przechwalać czasami ma takie albo inne zdanie i tak głupio wychodzi :wink:

Sorry ale lekko mnie zjeżyłaś bo cały tydzień chodzę pod wpływem agresji i łatwo mnie z równowagi wyprowadzić.

Aż muszę sam zobaczyć co za brednie wypisywałem :wink:

Komentarz

moze tez przesadzilem?
                          czasem jakbym mial miesiaczke chodze i sie kluce

Komentarz

Zamieszczone przez Sawo
                            moze tez przesadzilem?
                            czasem jakbym mial miesiaczke chodze i sie kluce
                            Znam lekarstwo. Ban.

Komentarz

spokojnie

Komentarz

1. Tahiti Road 3347m
                                1:09.875 -Atlantique 400GT [408HP, AT,Normal,Sys: OFF,GT mode, klawiatura] - Dreadlock89

Czas słabiutki. Dlatego że wzięty z zupełnie "lajtowego" przejazdu dla zabawy na normalnych oponach.
                                Wóz zupełnie seryjny.

Komentarz

Pracuję...
                                X