Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GT2 LAP RECORDS

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GT2 LAP RECORDS

Podajemy NAJLEPSZE czasy.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Zasady:
    -samochod dowolny, lecz w granicy rozsadku, bo np 500R nie pokonasz kolegi w GT-One
    -czasy podawac podobnie jak na Grand Valley Speedway czyli:

- Podać nazwe toru
    - Podać dokładny czas
    - Podać markę i model samochodu
    - Podać czy samochód jest seryjny, czy modyfikowany, jeśli modyfikowany napisać dokładną MOC w KM
    - Podać rodzaj skrzyni biegów na jakiej uzyskaliśmy dany czas
    - Podać rodzaj/kombinację opon na jakiej uzyskaliśmy dany czas
    - Podać jak były ustawione systemy elektroniczne w czasie kręcenia czasu ON/OFF
    - Podać tryb w jakim czas został uzyskany Arcade Mode/Granturismo Mode
    - Podać rodzaj kontrolera na jakim czas został uzyskany

Przyklad:

Midfield Raceway
    0'59'999 - [R] Escudo [981HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - Thooorn

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Trasy:
    1. Tahiti Road 3347m
    0'44'984 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, pad] - JISAW
    0'48'932 - Toyota GT-One Road Version [975HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, pad] - bl@dy
    1:07.577 - Mazda RX7 RS [Seria, MT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - donik201
    1'09'875 - Venturi Atlantique 400GT [Seria, AT, Normal, Sys: OFF, Gran Turismo Mode, klawiatura] - Dreadlock89

2. Midfield Raceway 3550m
    0'49'520 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, pad] - JISAW
    0'56'213 - Toyota GT-One Road Version [975HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, pad] - bl@dy
    0'56'536 - [R] Toyota GT-One '98 [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW
    0'58'643 - [R] Toyota GT-One '98 [Seria, AT, SS, Sys:OFF, Arcade Mode, pad] - Toyo
    1'04'270 - [R] Nissan HKS 180SX [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

3. High Speed Ring 3100m
    0'39'902 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, pad] - JISAW
    0'46'506 - Toyota GT-One Road Version [975HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, pad] - bl@dy

4. Super Speedway 2406m
    0'23'387 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW
    0'28'534 - Toyota GT-One Road Version [975HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, pad] - bl@dy
    0'30'872 - [R] Honda Castrol Mugen NSX [Seria, AT, N, Sys:OFF, Simulation Mode, pad] - Toyo

5. Seattle Short Course 2179m
    0'44'205 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - JISAW

6. Rome Short Course 2443m
    0'35'955 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - JISAW
    0'41'040 - Toyota GT-One Road Version [975HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, pad] - bl@dy
    0'43'944 - [R] Nissan HKS 180SX [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

7. Red Rock Valley Speedway 4100m
    0'49'923 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, GT Mode, Pad] - JISAW
    1.19.119 - Mazda RX7 RS [Seria, MT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - donik201

8. Seattle Circuit 3779m
    1'10'531 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - JISAW

9. Rome Circuit 4000m
    0'59'028 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - JISAW
    0'59'784 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, GT Mode, klawiatura] - cmlPL

10. Grindelwald 3402m
    0'55'999 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, pad] - JISAW

11. Laguna Seca Raceway 3602m
    0'58'914 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - JISAW
    0'58'984 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - nismoman
    0'59'653 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, GT Mode, klawiatura] - cmlPL

12. Apricot Hill Speedway 3864m
    1'00'319 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - JISAW

13. Motor Sports Land 888m
    0:28:224 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

14. Trial Mountain Circuit 3979m
    1'01'822 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - JISAW

15. Clubman Stage Route 5 2466m
    0'36'252 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - JISAW
    0,53,836 - Mazda RX7 RS [Seria, MT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - donik201

16. Grand Valley East Section 3025m
    0'49'841 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - JISAW
    0'54'392 - Toyota GT-One Road Version [975HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, pad] - bl@dy

17. Grand Valley Speedway 4960m
    1'26'525 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - JISAW
    1'27'187 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - Thooorn

18. Special Stage Route 5 3776m
    1'01'252 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - JISAW

19. Autumn Ring 2950m
    1'02'713 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - JISAW

20. Test Course 5242m
    0'43'480 - Toyota GT-One Road Version [989HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

21. Deep Forest Raceway 3580m
    0'56'976 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - JISAW

22. Rome-Night 4271m
    1'11'854 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - JISAW
    1'26'856 - [R] Opel Calibra Touring Car [Seria, AT, SS, Sys:OFF, Arcade Mode, pad] - Toyo

23. Autumn Ring Mini 1255m
    0'29'119 - [R] Suzuki Escudo [Seria, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, Pad] - JISAW

Re: GT2 LAP RECORDS

Midfield Raceway
    0:51:167 - [R] Suzuki Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

Red Rock Valley Speedway
    0:53:333 - [R] Suzuki Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

Test Course
    0:43:480 - Toyota GT - one [989HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

Komentarz

Midfield Raceway
      0:58.643 - [R] Toyota GT-One TS020 '98 [682ps, AT, SS, Sys:OFF, Arcade Mode, pad] - Toyo

Rome-Night
      1:26.856 - [R] Opel Calibra Touring Car [563ps, AT, SS, Sys:OFF, Arcade Mode, pad] - Toyo

Komentarz

Super Speedway
        0:23:387 - [R] Suzuki Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

Komentarz

Apricot
          1:02:905 - [R] Suzuki Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

Komentarz

High Speed Ring
            0:40:158 - [R] Suzuki Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

Komentarz

Przycisk EDYTUJ

JISAW, chcialbym zobaczyc Twoj przejazd na Super Speedway. Wg mnie bylo troche za szybko. Zrob jakis filmik.

Komentarz

Motor Sports Land
                0:28:224 - [R] Suzuki Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                  Przycisk EDYTUJ

JISAW, chcialbym zobaczyc Twoj przejazd na Super Speedway. Wg mnie bylo troche za szybko. Zrob jakis filmik.
                  A co thooorn małe nie dowierzanie?? Jak mnie pamięć nie myli mój najlepszy wynik to 0:22:250 :mrgreen:
                  To było bardzo dawno temu. Filmik proszę bardzo ale napewno nie uda mi się to samo co do setnych sekundy
                  A jak myślisz że to hybryda to jesteś w błędzie :mrgreen: A co dopiero formata na laptopie zrobiłem i nawet nie mam tego programu do cheatowania a miałem wcześniej i mi nie działało :mrgreen: A za filmikiem musisz poczekać co najmniej do 24 albo do jutra wieczora bo jestem u siebie w chacie. A mój net trochę się jebie w mojej norze :wink: Nawet mogę ci screna zrobić ile moje ESCUDO ma koni :mrgreen: Wszystko co chcesz. Pamiętaj że za te podejrzenia będziesz klękał na kolanach i mnie przepraszał jeżeli nie wierzysz w moje zdolności :wink: :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen:

Komentarz

Nie chodzi mi o hybrydy . Chodzi mi o pewnien bug, bez ktorego nigdy bys nie wykonal takich czasow. Chodzi o "przyklejanie sie" Escudo do asfaltu. W ten sposob pokonujesz luki na Super Speedway ok 350-360km/h ...co przy zwyklych ustawieniach jest niemozliwe.

I, na litosc..., przestan uzywac tyle tych emotek

Komentarz

Ale coś mi spokoju nie daje jak mówisz że bez przyklejenia nie da się tego zrobić to spróbuj zbliżyć się do tego wyniku przyklejonym ESCUDO. Chyba że chcesz moje ustawienia?

Komentarz

JISAW, proszę, edytuj posty..

Komentarz

Mała Aktualizacja

Red Rock
                          0:52:050 - [R] Suzuki Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW
                          High Speed
                          0:39:960 - [R] Suzuki Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

Komentarz

Nowe czasy nowe trasy :mrgreen:

Tahiti Road
                            )0:46:653 - [R] Suzuki Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

Deep Forest
                            0:59:080 - [R] Suzuki Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

Grindelvald
                            0:57:510 - [R] Suzuki Escudo [995HP, AT, SS, Sys: OFF, Arcade Mode, klawiatura] - JISAW

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                              JISAW, proszę, edytuj posty..

Ale JISAW nie rozumie Wrzucaj foty na hosting i podawaj miniaturki na forum. Nie bedziesz musial pisac kilku postow jeden pod drugim. Naucz sie wreszcie edytowac swoje posty, bo jak widzisz sa ludzie, ktorym to przeszkadza, m.in. moderatorowi forum. Chyba ze tak bardzo chcesz, zeby Twoje posty byly usuniete Nie pisz pogrubiona czcionka, nie uzywaj taaaaaaaaaaaaaaaaakiej ilosci emotek, bo jak widzisz, to znieksztalca wyglad forum. Mam nadzieje, ze zastosujesz sie do tych regul.

Komentarz

Pracuję...
                              X