Witajcie koledzy
podam wam kody do forda gt-40 mark III race car wiem że to pewnie żadna rewolucja tak jak kiedyś ktoś napisał oto kody
800B9660 505C
800B9662 1F58
I te kody wpisujemy do gamesharka lub action replayalub peca
opis tego forda:
ford gt40 mark III race car to jest jak gt-40 race car różnica jest tylko taka że się różni kolor tylnej klapy jest czarny
u mnie w garażu jest podpisany jako NO NAME NO NAME
moc 541hp waga 1050kg
kupno forda:
kupić tego forda musisz w używanych hondach musisz mieć 1dzień
cena forda:
u mnie 6.172
UWAGA potem jak się kupi tego forda to zasejwować grę i uruchomić ponownie grę bez kodu jak uruchomisz grę z kodem to gra się zawiesi oczywiście chodzi mi o wyścig
ten kod co wpisałem to jest prawdziwy jak nie jest prawdziwy to piszcie na PW :wink:
a propo tego forda to ma napęd FR bo to jest tak jagby rx7 a-spec lm no i jeśli chodzi o jazdę nim to jeździ jak ta mazda więc lepiej uważać bo ta mazda może czasami wykręcićno mazda chodzi mi o tego forda
życzę miłego kupowania pozdrawiam wszystkich na forum

800B9660 505C
800B9662 1F58
I te kody wpisujemy do gamesharka lub action replayalub peca
opis tego forda:
ford gt40 mark III race car to jest jak gt-40 race car różnica jest tylko taka że się różni kolor tylnej klapy jest czarny
u mnie w garażu jest podpisany jako NO NAME NO NAME
moc 541hp waga 1050kg
kupno forda:
kupić tego forda musisz w używanych hondach musisz mieć 1dzień
cena forda:
u mnie 6.172
UWAGA potem jak się kupi tego forda to zasejwować grę i uruchomić ponownie grę bez kodu jak uruchomisz grę z kodem to gra się zawiesi oczywiście chodzi mi o wyścig
ten kod co wpisałem to jest prawdziwy jak nie jest prawdziwy to piszcie na PW :wink:
a propo tego forda to ma napęd FR bo to jest tak jagby rx7 a-spec lm no i jeśli chodzi o jazdę nim to jeździ jak ta mazda więc lepiej uważać bo ta mazda może czasami wykręcićno mazda chodzi mi o tego forda
życzę miłego kupowania pozdrawiam wszystkich na forum

Komentarz