Uhuu.. tyle mnie nie było (9 msc-y). I jestem nawet mile zaskoczony że moje ulubione auto wygrało
Rozumiem że to nie jest werja GT40 Race Car (ta z szóstką) bo Te drogowe GT40 Jest o wieele lepsze
gdzie jest ograniczenie mocy do np. 391HP albo mniej, a tu masz 310KM i to wystarczy żeby wygrać trasy od 310 do 600HP
Właśnie ścigałem się z Viperem i nie miał żadnych szans (no może na długich prostych mógłby wygrać :wink
Race Car ma 492HP a salonowka po max tuningu ma 652HP... tyle ze salonowka nie ma mozliwosci zmiany ustawien skrzydel i tym wlasnie przegrywa z Race Carem. Nawet przewaga tych 160HP na niewiele zdaje sie na wiekszosci torow wyscigowych. To co zwykly GT40 nieco wypracuje na prostych to GT40 Race Car wszystko odrobi na zakretach, pozniejszym hamowaniu itp... wszedzie tam gdzie przydaje sie wiekszy docisk :wink:
Ogolnie GT40 (salonowy i Race Car) zasluguje na miano najlepszego ale gdybym mial wybierac pomiedzy "zwyklym" i wyscigowym to wybralbym tego drugiego. Jest po prostu lepszy.
We wszystkim masz rację ale ja nie mówie o podrasowaniu tylko o tych 310KM bo przy tej mocy nie zrywa
asfaltu na zakrętach a przyspieszenie w granicach 11.490 na 1/4 mili w zupełności wystarcza na większość (prawie wszystkie) tras!
Dziś zakończyła się runda finałowa eliminacji na najlepszy samochód w GT2!
Ekhm, zatem za Najlepszy Samochód w GT2 Zdaniem Forumowiczów w głosowaniu wybrany został:
Ford GT40
--------------------
Moim zdaniem wygrał zasłużenie. Faktycznie jest jednym z najlepszych samochodów w grze, szybki, przydaje się do większości wyścigów.
Eliminacje trwały dość sporo. Od czerwca, aż do grudnia
Komentarz