Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Maszyna ponad 1000 koni

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Maszyna ponad 1000 koni

Nie jesteś jedynym, co gra na poczciwym "szaraku". Ja gram na kompie z konieczności, bo mój PSX odmówił dalszej współpracy.

Poza tym --> Witamy na forum !

Komentarz

Nie jesteś sam. Ja też gram na PSX'ie ale częściej gram na kompie bo nie zawsze mam dostęp do telewizora
      https://www.facebook.com/mistrzswiatame ... ef=tn_tnmn

Komentarz

Panowie może z okazji nowego ''członka" jakiś nowy turniej lub coś w tym stulu??
        rozbujamy tą bude na nowo

Komentarz

Zamieszczone przez mleczny87
          Panowie może z okazji nowego ''członka" jakiś nowy turniej lub coś w tym stulu??
          Członka he he ;D no wiadomo wszyscy się cieszymy kiedy nam przybywa kolejny aktywny użytkownik :mrgreen: :wink:

Komentarz

mysle ze temat maszyn +1000hp zostal juz wyczerpany. teraz kazdy juz wszystko o nich wie :wink:

Komentarz

Zatem kończymy temat.

EOT.

Komentarz

nie dawno tylko nim jezdziłem na trasie test course. teraz jezdze suzuki escudo i nikt na test course nie da rady

Komentarz

Górnik

Według mnie Escudo nie ma szans z Dragiem na dłuuugiej prostej.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
                    Górnik
                    to samo ostatnio powiedzialem ale post magicznie zniknal z forum :wink:

na zwyklych ustawieniach Escudo przegrywa, dopiero po wykorzystaniu roznych bugow w grze jest w stanie pobic 180SX.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                      to samo ostatnio powiedzialem
                      Trzeba to mówić, nie oszukujmy się. Owszem, fajnie jest, gdy forum tętni życiem, ale stare, wyczerpane tematy powinny być zamykane.

Zamieszczone przez thooorn
                      na zwyklych ustawieniach Escudo przegrywa, dopiero po wykorzystaniu roznych bugow w grze jest w stanie pobic 180SX.
                      Przy zwykłych ustawieniach się nie zgodzę. Jeżeli Escudo i HKS jechałyby na fabrycznych, to 180SX NIE MA SZANS z Escudo. Suzuki na zwykłych muci 396 km/h, a HKS ledwo 355 km/h. Dopiero po dopieszczeniu ustawień Nissan odjedzie Escudo. Ja osobiście nie jestem zwolennikiem wykorzystywania bugów.

Komentarz

oj nie nie :wink:

zrob tak. wyzeruj ustawienia obu bolidow i ustaw aero na min i skrzynie AutoSetup na max. nie sa to jakies wielce dopieszczone ustawienia. kazdy potrafi a roznica jest spora. HKS pojedzie ok.420 bez zadnego ale a Escudo ledwo przekroczy 400-410.

Komentarz

Mnie tego uczyć nie musisz, bo już robiłem taką próbę. W moim poście wyżej nie zgodziłem się z twoim zdaniem, że na FABRYCZNYCH 180SX nie ma szans. Ja Escudo ostatnio pojechałem na Test Course ponad 430, tylko niestety dokładnie nie pamiętam ile. Było ro w "Ustawieniach (...)" ale Serwer wyczyścił też tego posta.

Komentarz

A ja mam pytanko do wszystkich.

Czy zdarzyło się wam mieć Daihatsu Midget [hybryda] ,która ma 1303hp?

Przyznam szczerze ,że miałem to autko i jest koszmarne przez duże K ,wierci tyłkiem na zakrętach niesamowicie ,jak dla mnie auto nie do opanowania.
                            Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

koreanski Hot Rod :mrgreen:

Komentarz

Dragi w GT2 to prawdopodobnie maszyny "drag funny cars", jeśli ktoś oglądał wyścigi dragsterów to wie o co chodzi, a jeśli mowa o skręcaniu to popatrzcie na pojazdy "drag top fuel". Przednie kółka prawie jak rowerowe, blisko siebie i sterowane są za pomocą linek stalowych mocowanych do malutkiej kierownicy. W pojazdach "funny car" chyba jest podobnie ale nie jestem pewien na 100%. W tego typu pojazdach musi być kierownica i jakaś możliwość kontroli toru jazdy bo inaczej każdy start kończyłby się śmiercią kierowcy, mimo że pojazdy te są budowane po to by jechać tylko prosto i jak najszybciej.
                                Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Pracuję...
                                X