Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

<foto> gt2

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: &lt;foto&gt; gt2

Wracajac do minimalnych roznic na mecie...

Zawieszenie seryjne. Bylo goraco :mrgreen: Dodam, ze pozniej pojechalem jeszcze raz ten sam wyscig, tym samym samochodem, ale juz z Full Customized Suspension. Przyjechalem ok 7s przed drugim. Czasy okrazen o ok 5-7s lepsze. Przepasc.

Komentarz

Witam!
      Jestem nowy na forum, które to zacząłem czytać jakiś czas temu. Podrzucam mój jeden screen, i proszę znawców o ocenę i ewentualne uwagi co do jakości. Wsakzówki co do przyszłych fotek też są mile widziane... Tylko jeden bo nie wiem czy się spodoba, jeśli tak to założę konto na sewisie hostingowym. Poza tym powinien być temat z wskazówkami dla początkujących, jak należy ładnie obrobić fotkę.
      Pozdrawiam

Komentarz

Zdjecie dobre. Niezle ujecie... szukaj innych ujec podczas replay'ow, ciekawych, nietypowych. Nie trzeba obrabiac zdjec. Ja np nie robie tego.

Komentarz

no dobra ale jak widać zdjęcie jest nie ostre... używam gimp-a, co mam zrobić żeby to wyszło w miarę znośnie?

EDIT: pierwsza mała galeria w moim wykonaniu... oceniajcie, komentujcie. Na zdjęciach są moi dwaj absolutni ulubieńcy z całej gamy pojazdów z GT2.

Komentarz

Wybaczcie, że sie wtrące, ale skoro powstał dział GT2 Galeria to ten temat jest niepotrzebny. Oczywiście zostawie go, ale zamknę.
            Jeśli ktoś będzie chciał zaprezentowac zdjęcia to bardzo prosze - ale w swoim własnym osobistym wątku.

Zasady takie jak w dziale GT4
            http://najalternatywniej.blogspot.com/
            keep calm & carry on
            digart - lastfm
            ---
            REGULAMIN FORUM ]

Komentarz

Pracuję...
            X