Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia] majkel33
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia] majkel33
Wstawiaj zdjecia 500px i numeruj zdjecia
1. nic szczegolnego...
2. niezle, choc j.w.
3. to jest dobre :wink:
4. za daleko, samochod wyglada jak zgnieciona gazeta, bierz poprawke na mozliwosci emulatora, nie cykaj tak odleglych zdjec
5. patrz nr2
6. patrz nr2
7. tym razem za blisko, choc dobre intencje miales
8. gdyby samochody byly pare metrow blizej, byloby swietne ujecie
9. to jest dobre :wink:
10. patrz nr2
11. klon?
12. to mi sie podoba :wink:
13. podobnie jak nr8, pare metrow blizej i byloby swietnie
14. nic szczegolnego...
15. kolejne dobre zdjecie :wink:
16. patrz nr2
17. fota konkursowa, dobra :wink:
Jak na poczatek to niezle. Zastosoj sie do moich rad a nastepnym razem bedzie lepiej :wink: Nie idz na ilosc. Skup sie bardziej na zrobieniu jednej dobrej foty, niz 5 przecietnych. Poszperaj tez w ustawieniach emulatora.
Ocena: 4/6 ...na zachete
-
moze sie ustosunkuje do powyzszych... klon bo nie zauwazylem dwoch idetycznych zdjec... a fota konkursowa została wykonana w JEDNYM podejciu, bez robienia setki fotek. wszystko robilem dzisiaj i wrzucilem kazdą fote, miniaturki sa takie jakie daje fotosik. dzieki za rady na pewno sie zastosuje i pokaze wysoki poziom
Komentarz
-
Nowa galeria!!!
Po raz kolejny pokazuję co udało mi się uchwicić i co wg mojej opinii jest warte pokazania. Dzisiaj bohaterami będą Jaguar XJR (czy ktoś próbował nim driftować? marzenie...) i Renault Clio V6(trochę mniej chętny do driftu...). Enjoy! (bonus car: Lotus Esprit V8 SE)
1.2.
3.
4.
5.
6.7.
8.
9.
10.
11.12.
13.
14.
15.
16.17.
18.
19.
20.
21.22.
Komentarz
-
Bardzo bym Cie prosil, na przyszlosc, wrzucaj zdjecia w 500px. Jest taka opcja na fotosiku :wink:
Spora sesja. Calkiem niezla, biorac pod uwage to, ze jestes poczatkujacy. Sesja z Jaguarem niezbyt ciekawa. Esprit tylko jeden. Pare zdjec jest na prawde swietnych. 2, 5, 11.
Ogolna ocena: 4/6.
Komentarz
-
Kolejna galeria!
Witam!
W dzisiejszej odsłonie Galerii Majkela chciałbym zaprezentować dwa kolejne samochody: Mercedes Benz C 43 AMG (z sentymentu...) i moje ukochane R33...
Wybrałem co ciekawsze (lub nie) ujęcia...
Enjoy!
1.2.
3.
4.
5.
6.7.
8.
9.
10.
11.12.
13.
14.
15.
16.
EDIT: Co do miniaturek 500px to pokazywały się jedynie linki, dlatego pozostałem przy obecnym rozwiązaniu... Przepraszam!
Komentarz
-
Fotosik >>> Twoje zdjecie >>> pod nim "Pobierz pozostale kody" >>> Kody na forum dyskusyjne >>> Zdjęcie 500px na forum >>> skopiuj caly link i wklej w poscie. Popraw te zdjecia :wink: Tak bedzie przejrzysciej i wiecej osob skomentuje foty.
Foty Mercedessa bardzo podobne do siebie, koncepcyjnie. Podobnie jak Nissana. Wg mnie najlepsze 7, 10, 14.
Ogolna ocena: 3+/6
Komentarz
Komentarz