Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
[Zdjęcia]thooorn
Zwiń
X
-
Re: [Zdjęcia]thooorn
Dużo
1,2,3-Bardzo zwyczajnie.
4-Super to złapałeś ładnie się ugina
5-Genialne.
6-Tak sobie.
7-czyt.4
8-Podoba mi się. Na nawrocie,fajnie wygląda.
9-czyt.5
10-Od góry, niby nic wielkiego ale lubię takie sety.
11,12,13-Nudy.
14-Ładnie.
15-Świetnie.
16-Poprawnie.
17,18,19-Raczej nie.
20-Wyśmienite.
-
A wszystko to bez podkrecania jakosci zdjec. Stawiam na oryginal.
Mnie osobiscie najbardziej podobaja sie zdjecia z Astra. Swietnie mi wyszly. Troche inaczej, swiezo. Staram sie znajdowac nowe, ciekawe ujecia. Wazny jest tez odpowiedni dobor samochodu. Astra prezentuje sie nadzywczaj dobrze. Jak zywa :mrgreen:
Komentarz
-
Komentarz
-
Byłem tu wcześniej i przejrzałem dopiero teraz jednak skomentuje.
Zacznę od tego że podziwiam. Ustawienie się pod kamerę w GT2 nie jest wcale łatwe trzeba mieć szczęście albo dobrze obczaić położenie obiektywu.
Żółta Hondzinka raczej średnio przypada mi do gustu ale literce H na czerwonym tle jestem w stanie dużo wybaczyć.
1-Ręki uciąć nie dam ale to chyba ten sam łuk gdzie ja robiłem Celicę. Zdjęcie mi się podoba wygląda jak w drifcie.
2-Nijakie.
3-Średnio.
4-Podoba mi się podobnie jak w 1 tylko że od dupy strony :wink:
5-Razi mnie to brzydko schowane przednie koło
6-Bardzo dobre!
7-Tylko ładnie.
8-Genialne, jedno z lepszych w sesji.
9-Nie.
10-Ok.
Komentarz
-
1.Ładnie ale jak dla mnie trochę za daleko.
2.Podobnie jak wyżej z tym że idealne zbliżenie
3,4-Sam nie wiem jakoś bez wyrazu.
5-czyt.1
6-czyt.2
7-Gdyby nie ta pixeloza w tle...tak to interesująco.
8-Znakomite! Do tej pory najlepsze!
9-Teraz zbyt blisko dobitnie widać niedoskonałości PSXowskiej grafiki.
10-Motyw identyczny jak w moim "Atlantiku" co nie zmienia faktu ze bardzo mi się podoba!
Komentarz
-
Dziekuje za komentarze
Troche spedzilem czasu na torze, jezdzac okrazenie po okrazeniu, a potem szukajac odpowiednich ujec. Potem znow na tor "ustawic sie" do zdjecia. Samo cykanie fot zajelo mi jakas godzine, a bylo ich dokladnie 88. W pierwszej selekcji odpadlo ponad 60. Pozniej byl juz wybor finalowej 10tki. Nie bylo to latwe. Bylo pare ciekawych, dalszych ujec, ale z takiej odleglosci samochod wyglada jak zgnieciona gazeta. Generalnie, Mustang prezentuje sie swietnie w blasku zachodzacego slonca nad Red Rock Valley.
Z kilku ujec jestem szczegolnie zadowolony. Najbardziej podobaja mi sie 2,6,7,9,10. :mrgreen:
Komentarz
Komentarz