A to mój pierwszy. Cieniutki ale GT4 pod względem Drfitu do GT2 bardzo się rożni i ciężko się przestawić. :wink:
Króciutki bo filmiki z Frapsa strasznie dużo ważą
Nismoman, gdybys wystawil ten filmik do konkursu, ode mnie byloby 8,5-9. Mam wrazenie, ze dosc wolno jedziesz.
Dreadlock. Drifty takie sobie, bo skyline nie za bardzo sie do tego nadaje. Lepiej, jak JISAW powiedzial, wez sobie jakiegos lekkiego japonca FR: mazda, supra, silvia. Idealnie sie do tego nadaja. Filmiki lepiej nagrywaj bez glosu. Ustaw w Frapsie Full-Size i 30fps. W emulatorze ustaw rozdzielczosc max 800x600. Filmik z calego okrazenia powinien miec max 1GB. Odpalasz Windows Movie Maker. Zrzucasz filmik, dodajesz muze i zapisujesz filmik. Wielkosc powinna zmalec do ok 10-20MB... w zaleznosci od jakosci jaka ustawisz przy zapisywaniu filmiku.
nie mówię że nie da się tego zrobić bo sam miałem 603km/h ale wydaje mi się że koleś ściemniał bo w pewnym momencie licznik dostaje kopa!! na ułamek sekundy tak jak by koleś użył kodu na nitro w gamesharku jest taka możliwość gdy trzymie się gaz do dechy i na krzyżaku dusimy do góry wtedy samochód dostaje wixy .
Ja jak robiłem swój to miałem więcej kilosów na godzinę po wyjściu z zakrętu gdzieś kolo 380km/h koleś miał o 5km/h mniej a jego samochód się wcześniej podniósł niż mój To musi być jakaś pipa :wink:
Ladny wynik. Gosc moze miec nieco inne ustawienia. Dlatego jego Escudo podnioslo sie nieco wczesniej niz Twoj. Gdyby uzyl kodu to mielibysmy tu ponad 600, przekrecilby licznik. Escudo na wheelie wlasnie tak przyspiesza. Wg mnie nie ma tu zadnego cheatu.
Ps. Goscie z GT2 NTSC maja jeszcze lepiej bo ich licznik jest w milach. Sam widzialem filmiki jak typ (hybryda) latal ponad 500MPH (800kmh).
cholera wie może jednak ale coś mi się nie podoba w tym wyniku albo jestem przewrażliwiony :wink: Ale thooorn zerknij na licznik na ułamek sekundy dostaje kopa ale zanim pysk się podnosi
Komentarz