Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

!FILMIKI!

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: !FILMIKI!

Powiedzmy :wink: :wink: :wink: :wink: :mrgreen:

Komentarz

Na początku średnio ale ostatni nawrót świetnie

Komentarz

Wiem, wiem nie jechałem bez jakiś szaleństw. Powiedziałbym że to takie ciepłe kluchy :wink:

Komentarz

[youtube:9axcob9o]http://www.youtube.com/watch?v=WR82PTiK-RI[/youtube:9axcob9o] --- Trochę delikatnej jazdy bokiem

RX7 z używek
          500koni i 1122kg dobrze się spisuje bez modyfikacji a z nie sprawdzałem bo zapomniałem kupić :wink:

Komentarz

Bardzo ładnie, wygląda jak by przychodziło Ci to z dużą łatwością.

Ciekaw jestem czy na prawdę jesteś taki dobry czy to zasługa genialnych ustawień :wink:

Komentarz

i to i to zapewne :wink:
              Właśnie przeczytałeś mój opis

Komentarz

Zamieszczone przez Dreadlock89
                Bardzo ładnie, wygląda jak by przychodziło Ci to z dużą łatwością.

Ciekaw jestem czy na prawdę jesteś taki dobry czy to zasługa genialnych ustawień :wink:
                Nie będę skromny ale od dłuższego czasu jakoś dobrze mi idzie ale jak gram w GT5 to już tak super nie jest bo mało punktów robię najwięcej zrobiłem VIPEREM GTS 7709

no i opracowałem sobie technikę jazdy w GT2 która się sprawdza więc jak napisał
                Zamieszczone przez nismoman
                i to i to zapewne :wink:

Komentarz

No ta ale skromny :mrgreen:

Komentarz

A i jeszcze jedna rzecz która mi pomaga to że robi się wszystko na luzie a nie ze świadomością że musisz każdy zakręt najlepiej pokonać. W moim przypadku tak jest że jak się spuszczam nad okrążeniem to parę zakrętów wyjdzie mi bosko aż mnie dreszcze z zachwytu przechodzą to zjebie na ostatnim lub przed ostatnim zakręcie.

Więc na prawdę wszystko najlepiej na luzie wychodzi :wink:

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                      Więc na prawdę wszystko najlepiej na luzie wychodzi :wink:
                      Ameryki to żeś nie odkrył.

Komentarz

wiem :mrgreen:

EDIT
                        [youtube:1cbyi986]http://www.youtube.com/watch?v=N7mZjArCUSg[/youtube:1cbyi986] a tu kolejna jazda bokiem tylko mi nie wyszła więc małą popisówą na koniec za szalałem :wink:

Komentarz

Ladne przejazdy, druga polowa (po wyjsciu z tunelu) na Grand Valley East podobala mi sie. :wink:

A tak nawiasem... Robisz drifty na bardzo malej predkosci. Przed tunelem prawie ze stanales. Tak jak w poprzednim przejezdzie na Autumn Ring. Przy wyjsciu z prawie kazdego zakretu widac jak palisz gume. Palic gume mozna tylko na 1st i 2nd Gear, rzadko na 3rd. Takze, drifty nie sa zbyt szybkie. Podobnie na GW_E.

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                            Ladne przejazdy, druga polowa (po wyjsciu z tunelu) na Grand Valley East podobala mi sie. :wink:

A tak nawiasem... Robisz drifty na bardzo malej predkosci. Przed tunelem prawie ze stanales. Tak jak w poprzednim przejezdzie na Autumn Ring. Przy wyjsciu z prawie kazdego zakretu widac jak palisz gume. Palic gume mozna tylko na 1st i 2nd Gear, rzadko na 3rd. Takze, drifty nie sa zbyt szybkie. Podobnie na GW_E.
                            Masz rację nie są za szybkie ale nie wszędzie da się zapierdalać po zakrętach :wink: A tak wogóle te przejazdy nie są na poważnie. Powiem inaczej to są takie małe teściki samochodów sprawdzam jak się driftuje niektórymi wozami :wink:

Komentarz

http://maniak300.wrzuta.pl/film/5Zyfdkq ... rt_reverse

JDM + D1 + JRock = 100% Japan :mrgreen:

Komentarz

Całkiem fajnie żeby nie powiedzieć super :wink: Po gnębisz ten wóz. to nikt nie będzie miał z tobą szans. Szczerze liczyłem na to że w turnieju pojedziesz madzią. Może wtedy bym miał szanse z tobą chociaż w jednej rundzie wygrać :wink:

Ta tak będe ostatni sit

Komentarz

Pracuję...
                                X