Witam, jak w temacie, wiecie może skąd moge zassac intro do GT 2??? najlepiej jakby to była wersja japońska z utworkiem moon over the castle a może ktoś może mi podesłac na maila lub cos
pozdrawiam
W GT2 nie było moon over the caslte lol. to było w 4 części
W GT był remix the Cardigans a w wersji japońskiej był wstęp instrumentalny .
alez moi drodzy koledzy ja mówie tylko o wersjach japońskich i jestem pewien ze we wszystkich częsciach gran turismo do czwartej włącznie utworem otwierającym był moon over the castle tyle, że w róznych aranzacjach
a cardigans , zgoda był ale w wersji europejskiej pozdrawiam
macie linki jak nie wiezycie tyle tylko, że ja chciałbym je zassac na kmpa mojego i nie moge
Osobiście bardziej podoba mi się wersja europejska Intra do GT2, lepiej muzyka się zgrywa z filmem.
Poza tym ja widziałem 2 wersje...europejskie(sic!) Z melodią My Faforite Game,powolną i szybszą(powolna wymiata).
hm...Jeżeli chodzi o intro to tak a jeżeli chodzi o resztę o.s.t. to nie. W GT4 jest muzyki od groma i czasami zapuszczam tą grę tylko by posłuchac muzyki.
Dla mnie intro JAP. GT2 jest lepsze od EUR.Poza tym muza z intro EUR GT2 jest chyba w outro JAP.GT2.Zresztą w GT2 na Arcade Disc są 2 filmiki dostępne i jeden z nich to jest outro(napisy końcowe), a drugi to jakiś bonus.
Ja mam GT2 wersję JAP. 75% to jakieś japońskie kreski, a pozostałe 25 to angielskie. Ale wracam do intra. U mnie intro jest bardzo dobre. Dobra muza i wogóle. U kuzyna grałem w wersję angielską i powiem, że tam intro jest też dobre, ale nieco gorsze od wersji JAP.
Komentarz