Słabszym niż 400PS??Nie ma problema Nagram filmik przy i go tu wrzucę albo dam screena ;]
dzisiaj jechalem w GT All Stars na RRVS [R]RX-7 400hp ...ale za przeciwnika mialem SR Widebody. Bylo ciezko... dopiero na ostatnim okrazeniu go wyprzedzilem. Koles popelnil blad przy wyjsciu z pierwszego zakretu i uderzyl w bande. A tak to trzymalem sie za nim na 0,5s i nie bylo mowy zeby go wyprzedzic. z GT-One nie mialbym szans... Wiec szukam dalej czegos w granicach 400hp czym mozna pokonac GT-Onke :mrgreen:
Nissan Skyline z 91r. biały. Jeszcze z napędem tylko na tylną oś, ale jakoś tak się tego nie zauważa... Po wyjechaniu z komisu pojechałem od razu na wyścig na 30 okrążeń. Proste, że wygrałem.
czasem Toyota Celica Gt-Four '91, ale najczęściej to zaczynałem Nissanem Skyline GTS4. Po Max. Tuningu jeździłem kilka razy wyścig Grand Touring Car Trophy ten do 394hp i wygrywalem tam Daisina Silvie... potem szło jak z płatka
dzisiaj jechalem w GT All Stars na RRVS [R]RX-7 400hp ...ale za przeciwnika mialem SR Widebody. Bylo ciezko... dopiero na ostatnim okrazeniu go wyprzedzilem. Koles popelnil blad przy wyjsciu z pierwszego zakretu i uderzyl w bande. A tak to trzymalem sie za nim na 0,5s i nie bylo mowy zeby go wyprzedzic. z GT-One nie mialbym szans... Wiec szukam dalej czegos w granicach 400hp czym mozna pokonac GT-Onke :mrgreen:
Mi udało się wygrać dzisiajz gt one samochodem DAISIN SILVIA GT 413hp
EDIT: thooorn naprawde słabo szukasz znalazłem następny samochód jest to TVR tuscan spped 6 stuningowany do 401hp
Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
Za szyjke mocno chwyć i napij się!
Jabol punk!
Ja się powtórzę [przepraszam, nie bijcie], ale polecam Mitsubishi Mirage Cyborg-R tym, którzy nie dają rady tylnemu napędowi np. Supry
PS. Skyline jak dla mnie za ciężki.
Komentarz