Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Drift i tory do niego

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Drift i tory do niego

Witam, w tym temacie chciałbym zapytać o dwie rzeczy :

1. Czy używać ręcznego jak driftuje ?? Jeśli tak to jak wchodzić i jak tego ręcznego używać?

2. Jakie są wasze ulubione tory do driftu w GT2 i dlaczego ?

skret i reczny+gaz
    lepiej rozbujac auto w lewo i w prawo
    narancs alternativa

Komentarz

Re: Drift i tory do niego

Zamieszczone przez Sly
      2. Jakie są wasze ulubione tory do driftu w GT2 i dlaczego ?
      Kiedyś pobijałem czasy na Motor Sports Land,ale jeszcze tam nie driftowałem.Jak masz ten tor w "Time Trial" to spróbuj.To jest najbardziej zakręcony tor w GT2.
      Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Właśnie na dysku Arcade gościu jakiś tam driftował w Demonstration,nie???To był chyba jakiś Mitsubishi Lancer Evolution.
        Gran Turismo rulez!!!

Komentarz

ja polecam
          1. Lagune seca. fajny tor na poczatku mamy ladny dlugi nawrotowy luczek [hehe ale napisalem ] potem nie za szybki lagodny luk na ktorym [w/g mnie dosc ciezko sie jedzie bokiem] , nastepnie jest ladny szybkie "curve" w ktrore wchcodze zdecydowanie szbciej i lece przednimi kolami po tej "bandzie" [bialo czerwonej na granicy asfaltu]. na 4 zakrecie trzeba zwolnic ale jest to swietny zakrecik nastepny jest leciutki i ledwo co wpadamy tam w jakikolwiek poslizg. nasz kochana sruba[jakze znienawidzona przez niektorych ] na jej wyjsciu mozna pojechac boczkiem ale trza uwazac. nastepnie taki luk opadajcy w dol ktrory ladnie lecimy z przyzwoita predkoscia no i 2 ostnie zakreciki
          2. Deep forest... jest fajny lecz ciezko sie driftuje
          3. Apricot hill [nie pamietam nzw ( z mostem i tunelem oraz 2 ostrymi zakretami z piaskiem)] tu to na tych nawrotkach sa jazdy :] piekna trasa sporo zakretow luie na niej pomykac boczkami
          4. San Francisko [miasto w usa nie pamietam czy to to ]- tlumaczyc dlaczego chyba nie trzeba same zakrety prawie 90* czegoz wiecej chciec ?? denerwuje mnie w niej 2 szczegoly te dlugie proste
          5. no i kazda inna gdzie sa zakrety hehe ale ja preferuje wymienione wyzej [ta autumn long jest ciekawa ale zadko na niej bywam ]
          z reszta nie gralem juz prawie rok wiec trza se co nie co przypomniec :]

Komentarz

deep forest i nissan silvia s13 2000cc

Komentarz

Motor Sports Land rządzi Jak dobrze się driftuję, to ani na chwilę nie złapie się przyczepności :wink:
              http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
              GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
              GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
              GranTurismo 5 99%
              GranTurismo 6 100%

Komentarz

Mi sie dobrze driftowalo Toyota 2000GT albo ta wyscigowa honda S2000 a tor Trial Mountain

Komentarz

Dobre auto to Nissan Silvia '91, stuningowane tak na 380 koni.Ustawienia są gdzieś tutaj na forum (GT2)
                  http://swiftclub.pl/ Aktualnie:
                  GranTurismo 1 NTSC-J 100% PAL 100%
                  GranTurismo 2 NTSC-U 98.2%
                  GranTurismo 5 99%
                  GranTurismo 6 100%

Komentarz

Ja nią pojeździłem na MSL i całkiem nieźle się wchodzi w zakręty,najlepiej jak z przodu damy opony NORMAL, a z tyłu SPORTS.Sportowe gumy mają słabszą przyczepność od normalnych, warto też pochylić koła (CAMBER), ja mam przód 2.0, tył 3.0.Dobry też jest Nissan Silvia SPEC R Aero, ale trzeba dorzucić spojlery czyli RACING MODIFICATION.
                    Gram w GT już 15 lat

Komentarz

Pracuję...
                    X