Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Szukam auta z gt2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Szukam auta z gt2

Witam wszystkich ma takie pytanie długo nie grałem w gt2 i nie mogę sobie przypomnieć auta którym wygrałem dużo turniej wiem tylko ze miał taki dziwny zderza na przodzie wyglądać jak bym miał przed maska pług do śniegu. Dobrze się nim jeździło, kolor był biało niebieski.<wygrałem go w jakimś turnieju>. Coś mi się wydaje ze to mol być Nissan ale ciężko sobie przypomnieć. Pomoze ktos?

Re: Szukam auta z gt2

To chyba bedzie NISSAN Skyline R30 wersja wyscigowa. Byl do wygrania w ostatnim wyscigu samochodów z lat 80 jak dobrze pamiętam ^^

Komentarz

dokładnie to będę musiał poszukać go gt 4 <oczywiście jak będzie dostępny> na razie wielkie dzięki pozdr :mrgreen:

Komentarz

nie ma go w GT4

Komentarz

Ale wersja drogowa chyba byla w GT4?

Komentarz

a nie orientujesz sie czy jest moze auto o podobnych parametrach w gt4

Komentarz

większość wyścigowych skyline'ów ma podobne parametry. Sprawdź sobie tego z GT2 i wyszukaj w GT4 skoro masz.

Komentarz

Wiem ze skyline to dobre seria aut na pewno coś znajdę dla siebie na razie dzieki za pomoc

Komentarz

Zamieszczone przez JISAW
                  To chyba bedzie NISSAN Skyline R30 wersja wyscigowa. Byl do wygrania w ostatnim wyscigu samochodów z lat 80 jak dobrze pamiętam ^^
                  Dokładnie jest to [R]Skyline Silhouette Formula (R30). Masz rację, ten samochód był do wygrania w ostanim wyścigu tej serii na Tahiti Road (ahh... szkoda, że w nowych GT nie ma tej trasy). Poza tym ten wóz występował także w czerwonym kolorze. A jeśli za kierownicą siadał odpowiedni kierowca, to tym autem można było rywalizować z autami nawet 300-400 KM więcej.

Komentarz

Pracuję...
                  X