http://psxdev-pl.tk/ emulacja!
na tej stronie jest artykul jak skonfigorowac emulator do gry przez internet i jakie pluginy powinny byc :wink: jak narazie to niektorych pluginow niemoge znalesc
Ja też polecam epsx. U mnie działa prawie bezproblemowo - nie ma muzyki podczas wyścigu ani podczas intro na arcade disc. Może to wina płyty, sam nie wiem.
wiecie jak sie gra przez neta w gt1 na epsxe 1.52?
no dobra. wszystko fajnie, sciagnalem sobie tego epsxa, bios (pal i nstc) i bios graficzny. i niestety, gt nie chce się odpalić. już miałem taki problem u kumpla, tekken 3 u niego latał pieknie, lecz gdy odpalilem gt2 niestety nie zadzialalo. zero grafiki, zero dzwieku.
wiec prosba do tych, ktorym gt2 dziala pieknie na epsx. jakich dokladnie używacie biosow???
no dobra. wszystko fajnie, sciagnalem sobie tego epsxa, bios (pal i nstc) i bios graficzny. i niestety, gt nie chce się odpalić. już miałem taki problem u kumpla, tekken 3 u niego latał pieknie, lecz gdy odpalilem gt2 niestety nie zadzialalo. zero grafiki, zero dzwieku.
wiec prosba do tych, ktorym gt2 dziala pieknie na epsx. jakich dokladnie używacie biosow???
No dobra.Ja używam takich oto biosów:
Video:
Pete's DX6 D3D Driver 1.75
Sound:
ePSXe SPU core 1.5.2.
CD-ROM:
ePSXe CDR WNT/W2K core 1.5.2.
Bios:
SCPH1001.BIN
NetPlay:
Niestety nie używam żadnego,ale chyba taki sobie jest CyberPad.
No i GT1 i GT2 śmigają na tych ustawieniach u mnie pięknie,zero przyciecia,ciągle fps 59 (tak ma być ).A jak dalej nie będzie c chodzić,to napisz na forum,to screena z ustawień zrobię.
Komentarz