Znalazłem w starych bazetach magazyn PlayStation z tym poradnik to postanowiłem wrzucić.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
10 trudnych odcinków - poradnik
Zwiń
X
-
Re: 10 trudnych odcinków - poradnik
TVR Griffith
"Sterownosc moze i traci nieco na rzecz surowej mocy, ale naped na przednie kola ( :mrgreen: )..."
TVR Griffith, jak reszta TVR'ow, ma naped na tylna os.
Suzuki Escudo
"Dwa silniki, dwa turbodoladowania i jedno wielkie skrzydlo..."
Szkoda tylko, ze nie opisuje Cultusa, bo to zdanie by pasowalo do niego.
Pikes Peak
"Umiejscowienie wozu na jezdni odgrywa mniejsza role, o wiele bardziej istotne jest kontrolowanie i zdolnosc do utrzymania auta w dlugim poslizgu."
Efektowne, ale nie efektywne.
Generalnie poradnik ciekawy, choc dla profesjonalnych graczy nieprzydatny :wink:
Komentarz
-
Powiem szczerze, że przez te wszystkie lata mojej gry w GT2, nigdy nie czytałem żadnych poradników w tego typu gazetach, ani nigdzie indziej. Gdybym powiedział, że nie miałem takiej w ręku, to bym skłamał. Kilka lat temu czytałem jakiś artykuł o Arta Zexel Skylinie (jakieś tam wrażenia z jazdy). Natomiast z opisanych w tym poradniku odcinków, tylko z korkociągiem na Lagunie miałem kieeeedyś problemy. Resztę szybko opanowywałem
Komentarz
-
Te tak zwane trudne zakręty to w większości moje ulubione kawałki tras, ile musiałem się namęczyć żeby je opanować i dopiero polubić, jeszcze w tym roku znowu będę pykał w GT 2 na konsoli (na kompie nie gram wcale)
Komentarz
Komentarz