Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

10 trudnych odcinków - poradnik

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• 10 trudnych odcinków - poradnik

Znalazłem w starych bazetach magazyn PlayStation z tym poradnik to postanowiłem wrzucić.

Unlimited space to host images, easy to use image uploader, albums, photo hosting, sharing, dynamic image resizing on web and mobile.

Re: 10 trudnych odcinków - poradnik

Też to miałem ^^

Komentarz

TVR Griffith
      "Sterownosc moze i traci nieco na rzecz surowej mocy, ale naped na przednie kola ( :mrgreen: )..."
      TVR Griffith, jak reszta TVR'ow, ma naped na tylna os.

Suzuki Escudo
      "Dwa silniki, dwa turbodoladowania i jedno wielkie skrzydlo..."
      Szkoda tylko, ze nie opisuje Cultusa, bo to zdanie by pasowalo do niego.

Pikes Peak
      "Umiejscowienie wozu na jezdni odgrywa mniejsza role, o wiele bardziej istotne jest kontrolowanie i zdolnosc do utrzymania auta w dlugim poslizgu."
      Efektowne, ale nie efektywne.

Generalnie poradnik ciekawy, choc dla profesjonalnych graczy nieprzydatny :wink:

Komentarz

Powiem szczerze, że przez te wszystkie lata mojej gry w GT2, nigdy nie czytałem żadnych poradników w tego typu gazetach, ani nigdzie indziej. Gdybym powiedział, że nie miałem takiej w ręku, to bym skłamał. Kilka lat temu czytałem jakiś artykuł o Arta Zexel Skylinie (jakieś tam wrażenia z jazdy ). Natomiast z opisanych w tym poradniku odcinków, tylko z korkociągiem na Lagunie miałem kieeeedyś problemy. Resztę szybko opanowywałem

Komentarz

Te tak zwane trudne zakręty to w większości moje ulubione kawałki tras, ile musiałem się namęczyć żeby je opanować i dopiero polubić, jeszcze w tym roku znowu będę pykał w GT 2 na konsoli (na kompie nie gram wcale)

Komentarz

Pracuję...
          X