Ogólnie jak kolega wyżej. Weź samochód poniżej wymaganej mocy, doładuj mu jej do dozwolonej i jedziesz. Możesz też zredukować wagę oraz dokupić części z Drive Train, dzięki którym sprawniej będą zmieniane biegi itp.
W rywalizacji samochodów niemieckich dobrze jest przesiąść się na jakiegoś RUF'a. W wyścigu na Deep Forest startuje właśnie RUF i możesz mieć z nim problemy innym wozem.
Zacznijmy moze od tego, co masz w garazu i w jakim stanie (jakie modyfikacje i moc) one sa?
Zazwyczaj te wszystkie wyscigi robi sie na poczatku pierwszym samochodem, jaki sie kupilo. Jesli nie masz problemow z tylnym napedem, polecam np Nissan'a Silvia K's 1800cc. Znajdziesz go w uzywanych za smieszne pieniadze. Po max modyfikacjach ma 360hp i wazy niecala tone. Toyota MR-2 G-Limited '98 rowniez dobre, lekkie auto z mocnym silnikiem. Swietne prowadzenie i osiagi.
Jesli tylny naped to dla ciebie zbyt wiele, proponuje jakiegos czterolapa: EVO VI RS lub Impreze STI Type RA ver. VI lub starszego Skyline'a np GT-R (R32) '89. Dlaczego? Bo jest duzo lzejszy od nowszych modeli. Moc decyduje o predkosci, waga o prowadzeniu i szybkim pokonywaniu zakretow. Ten drugi czynnik jest o wiele wazniejszy.
Mozesz tez wybrac przednionapedowke: Honda Civic Type R '98, Honda Integra type R '98, Mitsubishi FTO GP Version R '97 niecale 200hp. Honda Prelude 2.2 VTEC '91 ma troche ponad 200hp. Idealnie mieszcza sie w pierwszych limitach mocy w tych wyscigach. Dokupisz do niej mnostwo elementow i wygrasz bez problemow.
ok to Tak 1 w USA wyścig przejechałem Focusem Ghia 2,0i Zetec i było git 2 wyścig nie mogę przejechać ponieważ zawszę bierze mnie PT Spider chociaż jestem cały czas pierwszy na ostatnim zakręcie zawszę mię bierze . 3 wyścig wygrałem Focusem 1,8 Zetec tego 2 nie mogę przejechać
I jeszcze jedno nie zrobię ss co mam w garażu bo gram na PSP emuluje Xd
Do tych wyścigów polecił bym ZZ-S moc prawie 300 koni waga poniżej 600kg
Tak wygląda po Full tuningu
Można nawet tym wozem pokonać wozy o 300koni mocniejsze niżej dla przykładu nawet Vector, Ford GT40 mają problemy :mrgreen:
Powiedział bym nawet że to taki ESCUDO wśród małych wozików.
Co do wyścigów regionalnych to tez kiedyś miałem zonka bo myślałem że tylko z danego regiony wozem można się ścigać. Okazuje się że nie bo jednym góra dwoma wozami można wygrać :mrgreen:
Komentarz