Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Gran Turismo 2 CHAT

Zwiń
To jest podklejony temat.
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Re: Gran Turismo 2 CHAT

Zamieszczone przez Dreadlock89
    Pokolorować też musisz. Lubisz kolory czy szpanujesz funkcją?
    Jedno i drugie

Dupaski,kutaski,laby-piszesz z niedorozwiniętymi dziećmi czy lubisz pozdrabniać i dodać slang?
    Piszesz czasem normalnie i to też nie dociera co do niektórych

Do tego znaki interpunkcyjne. Jeden wykrzykik wystarczy. Po co wstawiać ich 3.
    Palce mam ciężkie jak wciskam to zaraz się 3 robią :wink:

Dredziu coś ty się mnie tak uczepił nie denerwuj się tak

Komentarz

Nie uczepiłem się i nie jestem złośliwy bo niemam powodu by Ci dokuczać. Uważam tylko że od czasu zmiany koloru dostałeś małpiego rozumu. Nie zazdroszcze i życzę dobrze wykonywanej pracy. Ale skoro się podjąłeś trzymaj jakiś poziom merytoryczny i estetyczny wypowiedzi. Ludzie dostrzegają literki i nie tylko wtedy gdy zajmują pół ekranu i biją zielonym. Bądź wiarygodny to i ludzie bd traktować Cię poważnie. Bo niektóre Twoje posty przypominają werbalny plac zabaw.

Komentarz

Pierwsza runda GT2WRS rozpoczeta. Wszyscy bez wyjatku zabierac sie do krecenia czasow. Tylko dwa tygodnie na to macie. Mamy tu mnostwo zawodnikow. Gdyby choc polowa sie zebrala w sobie w koncu, moglby to byc turniej na miare najwiekszego forum GT w Polsce.

Jazda!

Komentarz

Rozpoczęła sie rywalizacja w GT2 KOC [Gran Turismo 2 Knock out Cup], zgłosiło się czterech graczy, czyli tych rund będzie trzy.

Na SM wszystko ,więc Runda 1 już jest i zapraszam.
          Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

W GT2 KOC napisales, ze rywalizacja zaczyna sie 16lipca. Zglosilo sie 5 kierowcow, wiec rund bedzie 4.

Komentarz

Tak, ale można już trenować sobie i przysyłać w dniu 16 lipca, dałem na razie taki wstępny w temacie.

Pomyłka ,pisałem na szybko.
              Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Chłopaki a co z GTDC 2?
                Już rok mija od pierwszej edycji i dominacji Dreada :wink:

Co dalej?
                Może ktoś poprowadzi nową edycję?
                Czy wogólę otwierać w tym roku?

Mam pomysły na nową ale czy ja wiem

Komentarz

Musialoby sie pojawic wiecej osob, a o to akurat teraz najtrudniej. Prawie nikomu sie nie chce startowac w najprostrzych turniejach, a co dopiero w drifcie.

Komentarz

mam pytanie czym się różni w fizyce jazdy tryb arcade mod od similiation mod bo pewien UŻYTKOWNIK z tego forum nie pozwolił mi startować w turnieju bo płytę mam sprawną tylko z arcade mod

ignac8: I miał racje. A ty bonusik.

Komentarz

W trybie Arcade czasy okrążeń są nieco lepsze, niż na Simulation Mode. Było o tym na forum rok, albo dwa lata temu.

Komentarz

Z takim podejsciem nie wystartujesz w zadnym turnieju, masz to zagwarantowane.

Komentarz

• Re: Weekly Race Series

Oczywiście, w realu samochody na pewno są trudne w prowadzeniu. Ale myślę, że czasy realnego GT40 na realnej Lagunie Seca były gorsze od naszych w GT2, bo w rzeczywistości po prostu ten tor może być wolniejszy, różnić się nieco od toru z gry. W końcu GT2 nie jest tak zbliżone czasami okrążeń jak np. rFactor. Ale z drugiej strony, nie jeździłem nigdy samochodem wyścigowym, więc nie wiem, jak prowadzi się na prawdę.

Zamieszczone przez stoperan
                          Hmm czy ten w GT2 jest z 66 roku? Kiedyś oglądałem taki film dok z 2000r, w którym pokazywali proces tworzenia tego gt40 opierając się na pierwzowzorze z lat 60ych
                          Ford GT40 Race Car w GT2 to jest właśnie ten z 1966 roku. Malowanie Gulf'a, startował w Le Mans.

Komentarz

no tak, sprawdziłem.... ta nowa wersja jest z 2002r a i tak nie różni się za dużo od pierwowzoru...źle myślałem...
                            Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

Probowalem porownac tor Laguna Seca z GT2 do rzeczywistego. Ta wersja jest troche dziwna. Szczegolnie koncowka toru nie pasuje do zadnej rzeczywistej z przed lat. Po wyjsciu z Korkociagu mamy dlugi zjazd w lewo. W tym miejscu na zewnetrznej mamy niewiele miejsca na blad, bo metr od toru sa sciany i nasypy. Tych nasypow nie bylo nawet w 1990. Zawsze bylo tam duzo, duzo miejsca po obu stronach. Ba, nawet w latach 80, gdy tor wygladal calkiem inaczej, nie bylo ich. W grze ten odcinek to wrecz "kanion" posrod dwoch wysokich nasypow. Ostatni zakret jest rownie dziwny. W grze wewnetrzna sciana praktycznie zaslania cale wyjscie. W rzeczywistosci nigdy tak nie bylo. Zawsze na wewnetrznej bylo troche wiecej miejsca, troche szerzej, moze pol metra, metr, ale bylo...

http://www.youtube.com/watch?v=H9HITyw2jIw
                              1985 Laguna Seca
                              Brak pierwszego nawrotu i dwoch 90tek wewnatrz.

Czasy, ktore porownywalem GT40 '66, pochodzily z wyscigu Rolex'a odltimerow z przed paru lat, wiec na nowszej wersji toru. GT40 '66 Gulf'a krecilo czasy o pare sekund wolniejsze.

Komentarz

Może twórcy zmienili to i owo na potrzeby gry. Jeśli chodzi o porównanie czasów to mam pytanko. Znasz może jakieś info dotyczące mocy tamtych bryk?
                                Szykujcie się na ostre skręcanie!!!

Komentarz

Pracuję...
                                X