Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Drift? Drag?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Drift? Drag?

Czy w gt2 można odblokować zawody drift i drag. W demonstracjach jest przejazd drift, wygrywamy dragcary i co? Gram od 2000 roku na ps a teraz sentymentalnie na pc i nie pamietam jak to odblokowac. A moze mi sie cos pochrzaniło gdyz kilka lat temu grajac z wgranym savem bylo wszystko procz tego...

Re: Drift? Drag?

W Gran Turismo 2 nie ma wyścigów drag.

Komentarz

To po jaki grzyb sa te machiny ponad 1000hp z dopiskiem drag? Pewnie tylko do machine test. A jest drag?

Komentarz

Pisałem już kilka razy, ale napiszę raz jeszcze.

Początkowo w Gran Turismo obok tych wszystkich wyścigów miały być także wyścigi drag oraz karting. Były gotowe dragstery (HKS'y) oraz tory do wyścigów na 1/4 mili, były też i gokarty wraz z przygotowanym torem, Motor Sports Land. Jednak w ostatniej chwili postanowili usunąć karting, wyrzucając z gry gokarty, jednak zostawiając tor (dostępny tylko w Arcade Mode). Z kolei w przypadku wyścigów drag wyrzucone zostały tory, ponieważ twórcy stwierdzili, że na Test Course jest przecież 1/4 mili. Jednak zapomnieli o zawodach drag, które wyrzucili wraz z torami. Tak więc zostały samochody, a zawodów brak.

W wersjach NTSC-US oraz PAL twórcy "rozciągnęli" procentowe ukończenie gry, jednak w NTSC-JAP zapomnieli o tym i możliwe jest ukończenie tylko 98 % gry (brakujące 2 % trzeba było zrobić w wyścigach drag).

Komentarz

Dzięks. To by wszystko wyjaśniało oprócz głupoty twórców tej skąd inad najlepszej gry na psx.

Komentarz

A ja bym kontynuoował temat.

Jakie macie czasy na 1/4mili(400metrów[?]) w Machine Test, różnymi wozami? (Manualna skrzynia, różne wozy + Screeny.)
            I taki konkursik można zrobić

(Ino, bez Escudo i Cultusa. )

Komentarz

Już jest coś takiego: http://www.granturismo.pl/forum/view...hp?f=47&t=5201
              1+1=10

Komentarz

Pracuję...
              X