Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Pomocy! ePSXe/GT2

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Pomocy! ePSXe/GT2

Witam, mam problem z grą GT2 na ePSXe (1.5.2 / 1.6.0 / 1.7.0)
    Pobrałem grę ze stronki CIACH
    Gra jest na 2CD, tylko po pobraniu 6 plików (po 3 na płyte) Mam problem z ich rozpakowaniem bądź uruchomieniem.
    pliki które pobrałem są w dziwnym formacie a na stronce z której je pobrałem jest hasło do rozpakowania więc chyba trzeba je rozpakować, tylko że Win RAR nie daje rady :/

Zmieniałem rozszerzenie na .rar oraz .iso ale nie idzie Pomóżcie

Tutaj zamieszczam screena tych plików

ignac8:
    Zamieszczone przez Igi w regulaminie
    Oto czego sie zabrania na forum:
    [...]
    23. Wrzucanie linków z downloadem gier, muzyki etc..
    Mogę wiele przetrwać, ale nie piractwa, nie dostajesz warna odemnie, ze względu na to, że to twój pierwszy post.

Re: Pomocy! ePSXe/GT2

Bo to są pliki archiwizatora 7zip.
    WinRar też chyba powinien je ruszyć ale zajrzyj tutaj:

EDIT:
    A wiesz że to jest NTSC-J?

Komentarz

Dzięki wielkie! udało się wypakować A co do wersji to wiem, że to jest NTSC ale z tego co wyczytałem to ma małe zmiany...

Komentarz

No niema za co, ciesze się że pomogłem.
        Mam nadzieje że już wkrótce dołączysz do elitarnych graczy GT2

No NTSC-J różni się od pozostałych wersji. Jednak o szczegóły musisz pytać ekspertów :wink:
        Pozdrawiam.

Komentarz

Tak do końca to nie wiem czy to jest NTSC bo mam km/h a czytałem że w NTSC są mile

Komentarz

viewtopic.php?f=4&t=4543

szukanie nie boli...

Komentarz

Jest to w innym temacie, ale napiszę raz jeszcze:

PAL--------------------------------------------NTSC-JAP---------------------------------------------------------------------
              km/h ------------------------------------------km/h-------------------------------------------------------------------------------
              na początku 10.000 Cr-----------------------na początku 1.000.000 Cr (dwa zera różnicy w cenach)----------------------
              moc na papierze minimalnie niższa--------moc na papierze minimalnie wyższa (osiągi te same)------------------------
              język angielski z możliwością zmiany------język japoński mieszany z angielskim (brak możliwości zmiany języka)---
              różne intra-------------------------------------jedno intro, inne niż w PAL-----------------------------------------------------
              możliwe ponad 100% ukończenia------------bug 98% ukończenia gry---------------------------------------------------------
              nieco inne nazwy marek (np. Vauxhall)-----normalne nazwy marek (Opel zamiast Vauxhall itd.)------------------------

Komentarz

Pracuję...
              X