Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

GranTurismo2 NTSC vs. PAL

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• GranTurismo2 NTSC vs. PAL

Witam wszystkich!

Kieruję się do was z takim o to pytaniem. Mianowicie, mam pobrane GT2 NTSC (wersja amerykańska), i mam zamiar sobie pobrać wersje PAL aby grać na PSX w kolorach.
    Wiem, że istnieje możliwość zastosowania kabla RGB, lub jakiegoś innego, niestety go nie mam, posiadam tylko kabel chinch więc mam czarno-białe.
    Proszę więc o podanie różnic między wersją NTSC a PAL np. ilość samochodów, inne modele itp.(co do jednostki wagi i prędkości zorientowałem się sam )

Za wszelką pomoc dziękuję

Re: GranTurismo2 NTSC vs. PAL

Temat juz byl... poszukaj na forum. Nie raz juz pisano roznice miedzy NTSC a PAL.

Nauczcie sie korzystac z wyszukiwarki a nie zakladacie kolejne tematy

Komentarz

Ten temat już był

Jeśli chodzi o kable, to nie ważne jaka wersja gry. Ja na chinch'ach też miałem czarno białe, ale na wtyczce EURO były już kolory. Podłącz sobie pod wtyczkę EURO, a będziesz miał w kolorach.

A różnice? Na pewno pieniądze. W NTSC na początku masz 1.000.000 Cr, w PAL 10.000 Cr. Także ceny są na takiej samej zasadzie. Różni się ilość hp, ale praktycznie osiągi są te same, nie różnią się od NTSC. W NTSC w salonach nie ma niektórych wozów, które w PAL są. I w PAL jeszcze jest numer z Vauxhallem. Popytaj posiadaczy wersji PAL, a wytłumaczą Ci o co chodzi.

Komentarz

Zamieszczone przez Toyo
        A różnice? Na pewno pieniądze. W NTSC na początku masz 1.000.000 Cr, w PAL 10.000 Cr. Także ceny są na takiej samej zasadzie.
        To dotyczy tylko NTSC-Jap.
        1+1=10

Komentarz

To przepraszam.

Komentarz

aha. THX. poszukam jeszcze na forum, skoro jest.

Komentarz

viewtopic.php?f=4&t=4543

Tutaj.

Komentarz

Pracuję...
              X