Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Złota licencja

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Złota licencja

Jak przejść licencje na złoto z moimi umiejętnościami? Na razie to jeden wyścig mam na "golda".
    :wink: :wink:
    ludzi uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych , wklej to w swój podpis.

Re: Złota licencja

Byc upartym i wytrwalym... Nie poddawac sie za 1000razem.

Komentarz

Jak to mówią trening czyni mistrza
      "Racing, competing, it's in my blood. It's part of me, it's part of my life; I have been doing it all my life and it stands out above everything else"

Komentarz

Dzięki! To mnie podniosło na duchu, tylko że mogę grać 2h na dzień :wink:
        :wink: :wink:
        ludzi uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych , wklej to w swój podpis.

Komentarz

To spróbuj jak za 1 razem nie wyjdzie to zobacz demostrancje (demostration) i porównaj jak to demostrancje ze swoim przejazdem tak to szybciej zdobędziesz golda.
          Rest In Peace
          Undertaker vs. wrestlemania 17:0

Komentarz

Zamieszczone przez janm7
            z moimi umiejętnościami
            Skąd mamy widzieć jakie masz umiejętności?

Trzeba być wytrwałym, jechać na 100 %, a przedewszystkim mieć czas :wink:

Komentarz

Dodam jeszcze od siebie, że niekiedy dobrze jest w zakręcie zastosować tzw. "hamowanie lewą stopą". Polega to na tym, że jednocześnie trzymamy gaz i przyciskamy hamulec (najlepiej pulsacyjnie). Ja w taki sposób zdobyłem Gold w S-Licence Lotusem Europą na Grindelwald.

Czyli jak widzisz w demonstration, że bot pokonuje kluczowy dla ostatecznego czasu przejazdu zakręt z taką prędkością, z jaką Ty niestety nie dasz rady, to warto to zastosować. Niekiedy pomaga.

Komentarz

Witam Wszystkich

Jestem tutaj nowy, ale w GT gram już ładnych pare latek.

Mam takie pytanie odnośnie licecji na złoto.
                Zabrakło mi ostatnio miejsca w garażu i 2 razy nie dostałem samochodu za wykonanie wszystkich licencji na złoto. Da się jakoś to powtórzyć?

Pozdrawiam

Komentarz

Nie da sie. Pozostaje zaczac gre od pocztku.

Komentarz

hem? na złoto licencje. Je po odpaleniu GT2 na oryginalnym PSX, zrobiłem wszystkie licencje(A, B, IC, IB, IA, BEZ SS). Nie na złoto, ale mam 15 srebrnych czasami brakło mi KILKADZIESIĄT tysięcznych do złotka. Reszta to niestety brąz za wyjątkiem 1 złotej. Dlatego twierdzę że GT2 to w porównaniu z GT4 prościutka gierka. Jak chcesz na złoto to trenuj, nie powinno być tak trudno. i nie jeźdź taktycznie tylko na złamanie karku. Mi to pomogło przy tych, których nie umiałem zaliczyć.

Komentarz

E tam. Wszystko bardzo łatwe jest w tych licencjach na złoto
                      Godzinka, dwie i licka na złoto + samochodzik. : p!

(Dwa dni gram, dopiero 30% około.)
                      (Zacząłem znów grać w tą legendę xd!)

Komentarz

Niedawno zacząłem się bawić w złote licencje. Zacząłem oczywiście od B - półtorej godzinki musiałem poświęcić (najtrudniejsze były te próby Micrą i Imprezą po kółkach), ale kolejny i kolejny, i kolejny raz aż w końcu się udało i jak na razie jestem szczęśliwym posiadaczem B Gold i Hondy Spoon S2000 i walczę o kolejne licencje

Ciężko ale warto!
                        GT2 - Katowanie licencji na złoto:
                        B - Gold! - Spoon S2000 (Honda S2000 Spoon Powered)
                        A - Gold! - Concept Car (Dodge Charger R/T Concept Car)
                        iC - Silver
                        iB - Silver
                        iA - Bronze

Komentarz

Pracuję...
                        X