Jak przejść licencje na złoto z moimi umiejętnościami? Na razie to jeden wyścig mam na "golda".
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Złota licencja
Zwiń
X
-
Re: Złota licencja
Dodam jeszcze od siebie, że niekiedy dobrze jest w zakręcie zastosować tzw. "hamowanie lewą stopą". Polega to na tym, że jednocześnie trzymamy gaz i przyciskamy hamulec (najlepiej pulsacyjnie). Ja w taki sposób zdobyłem Gold w S-Licence Lotusem Europą na Grindelwald.
Czyli jak widzisz w demonstration, że bot pokonuje kluczowy dla ostatecznego czasu przejazdu zakręt z taką prędkością, z jaką Ty niestety nie dasz rady, to warto to zastosować. Niekiedy pomaga.
Komentarz
-
Witam Wszystkich
Jestem tutaj nowy, ale w GT gram już ładnych pare latek.
Mam takie pytanie odnośnie licecji na złoto.
Zabrakło mi ostatnio miejsca w garażu i 2 razy nie dostałem samochodu za wykonanie wszystkich licencji na złoto. Da się jakoś to powtórzyć?
Pozdrawiam
Komentarz
-
hem? na złoto licencje. Je po odpaleniu GT2 na oryginalnym PSX, zrobiłem wszystkie licencje(A, B, IC, IB, IA, BEZ SS). Nie na złoto, ale mam 15 srebrnych czasami brakło mi KILKADZIESIĄT tysięcznych do złotka. Reszta to niestety brąz za wyjątkiem 1 złotej. Dlatego twierdzę że GT2 to w porównaniu z GT4 prościutka gierka. Jak chcesz na złoto to trenuj, nie powinno być tak trudno.i nie jeźdź taktycznie tylko na złamanie karku. Mi to pomogło przy tych, których nie umiałem zaliczyć.
Komentarz
-
Niedawno zacząłem się bawić w złote licencje. Zacząłem oczywiście od B - półtorej godzinki musiałem poświęcić (najtrudniejsze były te próby Micrą i Imprezą po kółkach), ale kolejny i kolejny, i kolejny raz aż w końcu się udało i jak na razie jestem szczęśliwym posiadaczem B Gold i Hondy Spoon S2000 i walczę o kolejne licencje
Ciężko ale warto!GT2 - Katowanie licencji na złoto:
B - Gold! - Spoon S2000 (Honda S2000 Spoon Powered)
A - Gold! - Concept Car (Dodge Charger R/T Concept Car)
iC - Silver
iB - Silver
iA - Bronze
Komentarz
Komentarz