Witam jestem nowy na forum , kupiłem niedawno grę GT2 , jest niestety po angielsku co niejest moją mocną stroną . Możecie mi pomóc co zrobic na początku , jak zacząc gre , jak zrobic 1 licencje . Z góry THX
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Jak dobrze zacząć?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Re: Pomocyy
Przy licencjach najlepiej na początku obejrzeć "demonstration". W przypadku prostych na Test Course musisz zatrzymać pojazd w linii-szachownicy. Jeśli ją przejedziesz będzie "failed". Też kiedyś nie kumałem tego, ale się skapłem, o co chodzi. Najlepiej patrzeć na "demonstration" w którym miejscu zacząć hamowanie. W taki oto prosty sposób możesz zaliczyć złoto nawet za pierwszym razem.
P.S. Witamy na forum! :wink:
-
Ale to bardzo proste. Wchodzisz w GT mode i oczom Twoim pojawia się mapka z ikonkami. Nawet nie znając angielskiego domyślisz się co jest do czego. Domek do domek, szachownica do wyścigi i tak dalej.
A znaczenie prostych słów typu buy czy sell możesz sprawdzić za pomocą magicznego internetu.
Radzę samodzielne rozeznanie w grze i pisanie w przypadku poważniejszych problemów. :wink:
Komentarz
-
Zamieszczone przez kyjgelPrzydałby się moderator odpowiedzialny tylko za dział GT/GT2.
Ogólnie odnoszę wrażenie, że ostatnio bardziej popularny stał się dział "Na Luzie". Niestety. To prawda, sam tam dużo piszę, ale najważniejszym działem powinien być ten o GT (GT1, GT2, GT3 Concept, GT4, GT5 Prologue).
Komentarz
-
Re: Jak dobrze zacząć?
Najlepiej zacząć zdawając pierwsze 3 licencje, filmiki demonstration pomogą napewno. potem kupic najlepiej uzywanego nissana, albo jakas mazde duzy wybor i jezdzisz po łatwych wyscigach z poczatku , ktore sa w SPECIAL EVENTS niebeiska eska i pierwsze bodajze 6 3 z lewej 3 z prawej, potem, ja kupywalem zawsze dodge challengera troche podrasowalem i to byl kluczowy samochod ktory poterm poprowadzi do lepszych. to moja rada. sieam
Komentarz
-
Najlepiej zrobić od razu wszystkie. Jeśli nie upieramy się na złoto, to idzie bardzo szybko. S Licence nie trzeba robić, by pojechać we wszystkich wyścigach (oprócz Event Synthezatora). Jednak fajnie jest ją mieć.
Komentarz
-
Albo wklikać na pec cheat na wszystkie licencje (nie dostanie się auut), ale dla szlifowania skilli pod żadnym pozorem nie rób j/w opisanego sposobu w domu
:wink: :wink:
ludzi uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych , wklej to w swój podpis.
Komentarz
-
Wiem, ale przyznaj, że są tacy ludzie, którzy myślą, że "PlayStation", "Gran Turismo 2", czy "ePSXe" to jakieś nazwy chorób i robią wielkie oczy (o takie:) na widok pudełka, w którym jest płyta z grą. To taki PEC na pewno im się przyda w rozwijaniu swoich "skilli".
:wink: :wink:
ludzi uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych , wklej to w swój podpis.
Komentarz
Komentarz