Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Jak dobrze zacząć?

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Jak dobrze zacząć?

Witam jestem nowy na forum , kupiłem niedawno grę GT2 , jest niestety po angielsku co niejest moją mocną stroną . Możecie mi pomóc co zrobic na początku , jak zacząc gre , jak zrobic 1 licencje . Z góry THX

Re: Pomocyy

Przy licencjach najlepiej na początku obejrzeć "demonstration". W przypadku prostych na Test Course musisz zatrzymać pojazd w linii-szachownicy. Jeśli ją przejedziesz będzie "failed". Też kiedyś nie kumałem tego, ale się skapłem, o co chodzi. Najlepiej patrzeć na "demonstration" w którym miejscu zacząć hamowanie. W taki oto prosty sposób możesz zaliczyć złoto nawet za pierwszym razem.

P.S. Witamy na forum! :wink:

Komentarz

Ale to bardzo proste. Wchodzisz w GT mode i oczom Twoim pojawia się mapka z ikonkami. Nawet nie znając angielskiego domyślisz się co jest do czego. Domek do domek, szachownica do wyścigi i tak dalej.
      A znaczenie prostych słów typu buy czy sell możesz sprawdzić za pomocą magicznego internetu.

Radzę samodzielne rozeznanie w grze i pisanie w przypadku poważniejszych problemów. :wink:

Komentarz

Tematy "Poomocyyy" "Mamo pomoz mi" "ja nie pofrafie" "HEeeeeeelp!!!" beda kasowane.

Komentarz

Dzięki za wszystko

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
            Tematy "Poomocyyy" "Mamo pomoz mi" "ja nie pofrafie" "HEeeeeeelp!!!" beda kasowane.
            Niestety moderatorzy tu raczej nie zaglądają (chociaż może nie długo się to zmieni... :>)
            1+1=10

Komentarz

Przydałby się moderator odpowiedzialny tylko za dział GT/GT2.

Komentarz

Zamieszczone przez kyjgel
                Przydałby się moderator odpowiedzialny tylko za dział GT/GT2.
                Popieram.

Ogólnie odnoszę wrażenie, że ostatnio bardziej popularny stał się dział "Na Luzie". Niestety. To prawda, sam tam dużo piszę, ale najważniejszym działem powinien być ten o GT (GT1, GT2, GT3 Concept, GT4, GT5 Prologue).

Komentarz

Re: Jak dobrze zacząć?

a no nic dodać, nic ująć :wink:

Komentarz

Najlepiej zacząć zdawając pierwsze 3 licencje, filmiki demonstration pomogą napewno. potem kupic najlepiej uzywanego nissana, albo jakas mazde duzy wybor i jezdzisz po łatwych wyscigach z poczatku , ktore sa w SPECIAL EVENTS niebeiska eska i pierwsze bodajze 6 3 z lewej 3 z prawej, potem, ja kupywalem zawsze dodge challengera troche podrasowalem i to byl kluczowy samochod ktory poterm poprowadzi do lepszych. to moja rada. sieam

Komentarz

Najlepiej zrobić od razu wszystkie. Jeśli nie upieramy się na złoto, to idzie bardzo szybko. S Licence nie trzeba robić, by pojechać we wszystkich wyścigach (oprócz Event Synthezatora). Jednak fajnie jest ją mieć.

Komentarz

Albo wklikać na pec cheat na wszystkie licencje (nie dostanie się auut ), ale dla szlifowania skilli pod żadnym pozorem nie rób j/w opisanego sposobu w domu
                        :wink: :wink:
                        ludzi uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych , wklej to w swój podpis.

Komentarz

Co jak co, ale przechodzenie GT2 na kodach to totalna porażka moim zdaniem. Ta gra jest za prosta na kody

Komentarz

Wiem, ale przyznaj, że są tacy ludzie, którzy myślą, że "PlayStation", "Gran Turismo 2", czy "ePSXe" to jakieś nazwy chorób i robią wielkie oczy (o takie: ) na widok pudełka, w którym jest płyta z grą. To taki PEC na pewno im się przyda w rozwijaniu swoich "skilli".
                            :wink: :wink:
                            ludzi uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych , wklej to w swój podpis.

Komentarz

Sorry poprostu grałem w wersję arcadę a o tamtej to nawet nie wiedziałem xD

Komentarz

PracujÄ™...
                              X