Spoznilem sie Wiec Ignac zrob tu porzadek bo fora wymagaja gruntownego clean'u. Jest maaaasa postow w tematach, ktore sa kompletnie nie na temat. Niektore tematy w GT2 wymagaja przeniesienia do odp dzialow. Po za tym, tematy w stylu "Pomooooocy" do wywalenia.
No więc zaczynam od teraz porządki, jednak nie będę dawał warnów za stare rzeczy, nie które tematy pozamykam, a nie które przeniosę (no i wytnę czasem też coś).
Stare tematy (np. ostatni post napisany rok temu) możesz zamykać, ale nie wywalać, bo mogą tam być przydatne rzeczy. Głupie tematy oczywiście od razu kosz. I jak ktoś jest nowy, to nie wyjeżdżaj na niego od razu, tylko spokojnie nakieruj. Chyba, że dalej nie rozumie, to wtedy warny. Ale nic, ty jesteś modem.
Wiesz co coś ci powiem ten Drifting Cup mógł zostać tam gdzie był w swoim dziale Driftu Bo to było w swoim miejscu A nie potrzebnie przenosiłeś cofnij to spowrotem tak będzie lepiej i tam niech będzie zamknięty :wink: Dział Turnieje to dzial oglolny do turniejow driftz maja swoje miejsce :wink:
Do ludzi zajmujących się porządkiem na forum
Byście mogli przestać zaraz za dupą zamykać temat jak nie wszystko jest wyjaśnione, albo usuwać post bo wam się coś nie podoba :wink: To jest trochę wkurzające np. wczoraj założyłem temat o jednym woziku Nissan GT-R LM itd... i już jest zamknięty a jeszcze do końca jest nie wyjaśnione. Bo jedna osoba czy dwie coś odpisały i to wszystko. Prosił bym o przywrócenie tego tematu jeszcze na jakiś czas nie mówię na zawsze ale tak może tydzień. Może ktoś zdobędzie ten samochód i raczy mi pomóc :mrgreen:
Do ludzi zajmujących się porządkiem na forum
Byście mogli przestać zaraz za dupą zamykać temat jak nie wszystko jest wyjaśnione, albo usuwać post bo wam się coś nie podoba To jest trochę wkurzające np. wczoraj założyłem temat o jednym woziku Nissan GT-R LM itd... i już jest zamknięty a jeszcze do końca jest nie wyjaśnione. Bo jedna osoba czy dwie coś odpisały i to wszystko. Prosił bym o przywrócenie tego tematu jeszcze na jakiś czas nie mówię na zawsze ale tak może tydzień. Może ktoś zdobędzie ten samochód i raczy mi pomóc
Skoro odpowiedziano ci, to po co dalej temat miał być otwarty? Jeżeli chcesz o dyskusji to otwórz sobie kolejny - w tym sie pytałeś gdzie go zdobyć, a nie mówiłes aby wyrażali ludzie opinie na temat tego samochodu. A jeżeli tam nie umiałeś przeczytać, to teraz ci mówi : tego samochodu nie ma w wersji NTSC.
Niektorzy dostali moderatorstwo chyba po znajomosci Bo jak narazie to nie widze tu jakiegos porzadku
Nie moja wina, że nie pasuje ci to, że nie dostałeś moderatora (bo na to mi wygląda) - zgłaszałem się wcześniej, zanim ty sie zgłosiłeś już była decyzja, że będe moderatorem działów GT1 i GT2 (problemy techniczne i nieobecność admina), a uznano, że drugi mod na te działy jest nie potrzebny. A druga sprawa, że wcale nie było tak łatwo, no i nie znam nawet żadnej osoby z tego forum na żywo.
Dobra koniec tematu. W dupie mam to wszystko Czy ktoś po znajomości czy ktoś kogoś w dupę posuwał czy laskę postawił nie obchodzi mnie to. Osobiście parę zasad tego forum bym zmienił ale nie mam żadnego wpływu na to. Zjebał mi się humor dzisiaj i przestane pisać na tym na jakiś czas żeby za dużo przekleństw nie pisać. A jeśli nie wyjebiecie z tego forum czy zablokujecie w piździe to mam Trzymajcie się
Nie sądzę, by się to sprawdziło. Turnieje rozgrywane są "na screeny", więc tłoku na torze nie ma :wink: Poza tym i tak w turniejach startuje niewiele osób.
Komentarz