Osobiście uwielbiam Midfield, ale jestem za Grand Valley. Dobrze by było, żeby to była trasa długa, na wzór Nordschleife, a Grand Valley jest najdłuższą trasą w grze.
Wiecie co? sorry że nie na temat ale jak tu już jestem to napisze. Przyszedł mi do głowy taki pomysł związany troszkę z tym co tu robimy. Może byśmy zrobili jakąś tabelę albo coś w tym stylu że wystukalibyśmy rekordy każdej trasy, bo i tak tego nie ma na forum. A co jakiś czas by się aktualizowało jak by ktoś wydusił dobry czas. Na początek wiadomo Escudo w łapy. W późniejszym czasie po zakończeniu trzaskaniu super czasów w ESCUDO podzieliło by się tabelę na na rekordy czasów osiąganych innymi klasami samochodów np. wozy typu LE MANS, Wyścigowe skyliny i tym podobne.
Mysle, ze wystarczylby temat podobny do tego z Grand Valley. Normalna lista czasow w zaleznie od toru. Nazwa toru a pod nim aktualizowana lista najlepszych czasow, niekoniecznie tylko Escudo. Moznaby startowac czym tylko sie chce. Oczywiscie zachowujac zdrowy rozsadek. Samochodem pokroju 500R nie wykreci sie najlepszego czasu.
Według mnie ligę Red Rock można przykleić, żeby była widoczna. Bo zaczniemy pisać w innych tematach, a liga będzie się walać gdzieś pomiędzy tematami w ogóle nie zauważalna.
Tematy Grand Valley i Lap Records beda caly czas aktualne, poniewaz sa bezterminowe. Mysle, ze nie grozi im zaginiecie wsrod innych tematow, bo ludzie beda na bierzaco dodawac nowe czasy. Tematy sila rzeczy beda na szczycie, wiec nie potrzeba ich przyklejac :wink:
Komentarz