Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Upierdliwe strony GT2

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Upierdliwe strony GT2

Powiedzcie, co Was wkurza w GT2? co wg Was zostalo spartaczone i co wymagaloby poprawki?

Re: Upierdliwe strony GT2

Ogólnie gra jest dobra, tylko przydałyby się, przynajmniej moim zdaniem, kwalifikacje. Nie mówię, że jest źle, ale byłoby realistyczniej. I może trochę więcej przeciwników.

Komentarz

podniesc poziom trudnosci, albo dodatkowy tryb "Veteran" czy cos takiego bo ten poziom trudnosci jest łajzowaty. trzeba sobie samemu utrudniac zycie, startujac bolidami np o 200-300hp slabszymi od konkurencji

pomysl z Qual dobry, przydalby sie, szczegolnie w dluzszych wyscigach.

przeciwnikow 9...

Komentarz

Poziom trudności mnie dołuje na Endurance. Tam nawet Mazdą RX-7 LM na SSR5 zdublowałem wszystkich kilka razy

Komentarz

popre twoje zdanie Toyo ,a co do gry ,to grafika ,mogłaby być lepszego wykonania ,niemówie zaraz ,że jakieś strasznie ciężkie piksele i bardziej skomplikowane 3D ,ale mogliby się chociaż troszkę wysilić ,a tak to GT1 ma lepszą ,sprawdzałęm na różnych stronach gdzie porównywałem GT1 i GT2 w kategorii Grafika / Graphics ,przeważnie w 70% grafika w GT1 jest lepsza ,ale jeżeli chodzi już o ilość aut to w GT2 bardzo nam się poszeżył krąg marek ,bo przecież w GT1 niebyło nawet Mercedesa ,BMW ,czy Audi.

To tyle.
          Triatlonu LFS na demo < ZAPISY do 30 października!

Komentarz

Jak dla mnie, to grafika w GT2 taka powinna być! Taką zapamiętałem i zamierzam pamiętać. Oczywiście nadal gram w GT2. Ponadto, jak na tamte czasy, to grafika jest dobra. I jeszcze brakuje mi opcji podczas zjazdu do boksów, a szczególnie anulowania postoju. Bo ostatnio jechałem endurance, zacząłem spinować i po prostu wpadłem przypadkowo do boksów. I odbyłem niepotrzebny postój. A tak to bym anulował i tylko przejechał przez boksy. Jak się chwytać szczegółów, to brakuje mi trochę śladów na asflacie po ostrym hamowaniu.

Komentarz

dopuscic wieksza ilosc wozow do wyscigow dla AI... Wy tez macie takie wrazenie ze AI ogolnie obraca sie mniej wiecej w 100 modelach? a przeciez jest jeszcze wiele wiele innych bardzo dobrych bolidow. Przydalby sie wariat Escudo w wyscigach GT ALL STARS albo nawet Cultus czy TVR Speed 12, GT-One Road Version 975hp... Wtedy to bylaby jazda. Bo co ja mam robic gdy za przeciwnika mam TTke, Calibre czy 155?

Do grafiki nie ma co sie czepiac. Jak na PSX bylo ok. Do marek tez nie mozna. Zdobyli tyle licencji ile mogli. I tak to jest kolosalna ilosc. Nawet teraz nie kazda gra moze pochwalic sie tak wielka lista licencjonowanych marek Jedynie tory sa takim lekkim niedomowieniem. Zadnego? No prosze Was...

Komentarz

Nawet Toyoty Gt-One TS020 (682hp) w rękach AI są bardzo łatwe do pokonania. To bardzo nudzi, szczególnie na endurance.

Komentarz

mnie denerwuje brak wyświetlania przewagi czasowej w wyścigach endurance

Gdy nie wiesz dokąd iść, krzyk zmęczył cie
                  Za szyjke mocno chwyć i napij się!
                  Jabol punk!

Komentarz

Po części masz rację, ale po co to, skoro i tak wygrasz na luzie

Komentarz

niby tak ale ja lubie przejechac sobie endurance slabszym samochodem zeby troche chociaz sie pomeczyc

Jabol punk!

Komentarz

Ja nawet słabszym samochodem łatwo wygrywam. Oczywiście logiczne, ze nie wygram na SSR5 50 laps Fiatem 500.

Komentarz

no ja lubie jezdzić na grand valley 300km suprą turbo stunowana do 295KM i czasami bywa ciezko :mrgreen:

Jabol punk!

Komentarz

Ja Grand Valley 300 km przejechałem JEDEN JEDYNY RAZ w życiu rok temu. Warto było, bo wygrałem Nissana R390 '97 (tego "lepszego", czerwono-czarnego). Po dziś dzień zawsze, jak zabieram się do tego wyścigu, to po około 15, góra 19 okrążeniach mam dość i rezygnuję. Dziwne, bo wiele wyścigów "bardzodługodystansowych" jadę na luzie, tylko Grand Valley mi nie leży.

Komentarz

z enduranc mi nie lezy 2 godzinny na rome city course bo nie przepadam za tym torem

Jabol punk!

Komentarz

Pracuję...
                              X