Po 1) Wersja JAP jest w lepszym stanie niż wersja PAL.
Po 2) Wersja PAL którą mam to Platinum (nie lubię mieć platynówek).
Po 3) Prawdziwe GT jest w Japonii więc i GT2 mam z Japonii
Krzaczki w wersji JAP? 90% gry jest w języku angielskim (nazwy tras, aut i informacje o aucie są po japońsku)
Cóż, ja niestety GT i GT2 mam pirackie (GT w PALu a GT2 w NTSC - amerykańska), ale już GT4 - oryginał. Miałem kiedyś oryginalne GT3, a w zasadzie mój brat, ale jak się wyniósł, to niestety czasami tylko od niego pożyczam, ale planuję kubić sobie własne GT3 - oczywiście oryginał. Myślałem też, żeby rozejrzeć się za oryginałami GT i GT2 w komisach. I jeszcze jedna rada - jak możecie, darujcie sobie piraty. Mi niestety sytuacja finansowa chwilowo nie pozwala na kupno oryginałów, ale nie cierpię piratów (na pirackich Residentach z PSXa przejechaliśmy się z bratem wiele razy - mieliśmy pecha do tej serii, co chwila się wieszały).
Cóż, ja niestety GT i GT2 mam pirackie (GT w PALu a GT2 w NTSC - amerykańska), ale już GT4 - oryginał. Miałem kiedyś oryginalne GT3, a w zasadzie mój brat, ale jak się wyniósł, to niestety czasami tylko od niego pożyczam, ale planuję kubić sobie własne GT3 - oczywiście oryginał. Myślałem też, żeby rozejrzeć się za oryginałami GT i GT2 w komisach. I jeszcze jedna rada - jak możecie, darujcie sobie piraty. Mi niestety sytuacja finansowa chwilowo nie pozwala na kupno oryginałów, ale nie cierpię piratów (na pirackich Residentach z PSXa przejechaliśmy się z bratem wiele razy - mieliśmy pecha do tej serii, co chwila się wieszały).
Jeśli posiadasz gt1 i 2 to dlaczego nie bierzesz udzialu w żadnym turnieju w obu działach?? Właśnie ludzie są potrzebni tacy jak ty aby ciągnąć oba działy
PAL Platinum, kilka lat temu zostawiłem dzieciakom w szitalu, w którym leżałem mieli PSOne i jakieś dema tylko w świetlicy... potem biłem się w pierś gdy widziałem te same płyty po kilku miesiącach na wizycie kontrolnej - zero szacunku za taki tytuł od byłego pacjenta...
na całe szczęście przewidziałem to i mam GT2 na PSP + gdzieś ze dwie kopie zapasowe
Komentarz