Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Wasze GT2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Wasze GT2

Jakie macie wersje GT2? Ja mam wersję PAL (właśnie sprzedaje) i NTSC-J

Re: Wasze GT2

Ja mam wersję NTSC-JAP.

Komentarz

PAL (najlepsze)

Komentarz

Ja mam pewnie jak większość PAL. Kiedyś miałem NTSC ale coś dobrze nie chodziło.

Komentarz

A co się dokładnie działo?

Komentarz

ja mam NTSC-U i nie narzekam tylko nie chce mi się potem przeliczać mil na kilometry :mrgreen:
            https://www.facebook.com/mistrzswiatame ... ef=tn_tnmn

Komentarz

Heh, tylko ciekawe ile z Was ma tutaj oryginały

Komentarz

Ja mam oryginała.

Komentarz

Ja miałem razem z kuzynem oryginała PAL.

Gnapek: Po co sprzedajesz wersje PAL? Jest znacznie lepsza i nie ma krzaczków...
                  1+1=10

Komentarz

Oryginał, PAL, Platinum

Komentarz

Po 1) Wersja JAP jest w lepszym stanie niż wersja PAL.
                      Po 2) Wersja PAL którą mam to Platinum (nie lubię mieć platynówek).
                      Po 3) Prawdziwe GT jest w Japonii więc i GT2 mam z Japonii

Krzaczki w wersji JAP? 90% gry jest w języku angielskim (nazwy tras, aut i informacje o aucie są po japońsku)

Komentarz

Cóż, ja niestety GT i GT2 mam pirackie (GT w PALu a GT2 w NTSC - amerykańska), ale już GT4 - oryginał. Miałem kiedyś oryginalne GT3, a w zasadzie mój brat, ale jak się wyniósł, to niestety czasami tylko od niego pożyczam, ale planuję kubić sobie własne GT3 - oczywiście oryginał. Myślałem też, żeby rozejrzeć się za oryginałami GT i GT2 w komisach. I jeszcze jedna rada - jak możecie, darujcie sobie piraty. Mi niestety sytuacja finansowa chwilowo nie pozwala na kupno oryginałów, ale nie cierpię piratów (na pirackich Residentach z PSXa przejechaliśmy się z bratem wiele razy - mieliśmy pecha do tej serii, co chwila się wieszały).

Komentarz

Zamieszczone przez Skyline280
                          Cóż, ja niestety GT i GT2 mam pirackie (GT w PALu a GT2 w NTSC - amerykańska), ale już GT4 - oryginał. Miałem kiedyś oryginalne GT3, a w zasadzie mój brat, ale jak się wyniósł, to niestety czasami tylko od niego pożyczam, ale planuję kubić sobie własne GT3 - oczywiście oryginał. Myślałem też, żeby rozejrzeć się za oryginałami GT i GT2 w komisach. I jeszcze jedna rada - jak możecie, darujcie sobie piraty. Mi niestety sytuacja finansowa chwilowo nie pozwala na kupno oryginałów, ale nie cierpię piratów (na pirackich Residentach z PSXa przejechaliśmy się z bratem wiele razy - mieliśmy pecha do tej serii, co chwila się wieszały).
                          Jeśli posiadasz gt1 i 2 to dlaczego nie bierzesz udzialu w żadnym turnieju w obu działach?? Właśnie ludzie są potrzebni tacy jak ty aby ciągnąć oba działy

Komentarz

kiedyś mialem gran turismo 2 pal

Komentarz

PAL Platinum, kilka lat temu zostawiłem dzieciakom w szitalu, w którym leżałem mieli PSOne i jakieś dema tylko w świetlicy... potem biłem się w pierś gdy widziałem te same płyty po kilku miesiącach na wizycie kontrolnej - zero szacunku za taki tytuł od byłego pacjenta...

na całe szczęście przewidziałem to i mam GT2 na PSP + gdzieś ze dwie kopie zapasowe

Komentarz

Pracuję...
                              X