Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Do czego to jest??

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Do czego to jest??

Panowie czy któryś z was mógłby mi powiedzieć co to jest i do czego służy syntezator w GT league??
    rozbujamy tÄ… bude na nowo

Re: Do czego to jest??

Gdy wchodzimy w jakiś wyścig automatycznie konsola wybiera trasę i przeciwników(chociaż to nic szczególnego wobec innych wyścigów) Myślę że taki bonus po przejściu GT League. Jeśli się mylę to proszę mnie poprawic.

Komentarz

tak... zrob kazdy po razie a dostaniesz kolejne procenty :wink:

Komentarz

Czyli nie musze robić zrobić wszystkich licencji na złoto żeby zrobić 100% ???

Komentarz

nie musisz. licencje na zloto to tylko satisfaction + samochody :mrgreen:

jakie masz GT? NTSC czy PAL? jesli NTSC to zrobisz max 98% a jesli PAL to 100,91% (tak jak ja)

Komentarz

Ja też jak przeszedłem GT2 to to miałem i też myślałem po jaką kaczkę to jest. A to tylko takie kolejne wyścigi. :wink:

Komentarz

Ja mam raczej PALa... a sÄ… jakieÅ› bonusowe filmiki jak siÄ™ zrobi 100% ???

Komentarz

na plycie ARCADE

Komentarz

Zamieszczone przez thooorn
                  jakie masz GT? NTSC czy PAL? jesli NTSC to zrobisz max 98% a jesli PAL to 100,91% (tak jak ja)
                  Raczej ma PAL-a, lub NTSC-US. Gdyby miał NTSC-JAP, to zamiast "ludzkich" napisów, miałby "krzaczory". Jak u mnie, choć nie przeszkadza to w grze. Niektórym może sprawić mały problem, gdy chcą przeczytać opis czegoś (bo lepiej przeczytać po angielsku, choćby ze słownikiem w ręku, ja akurat słownika nie potrzebuje bo nawet znam anglika). Ja nie muszę czytać opisów, bo GT znam na wylot.

Komentarz

PracujÄ™...
                  X