Tak jak w temacie. Przejechalem wszystkie 3 trasy(normalnie i w drugą strone) na hardzie (difictult) na klasie c i odblokowal mi sie tylko renault clio z klasy s . Wie ktos jak odblokowac nowe trasy i inne wozy z góry dzięki!
wszystkie licencje na cd2 czy na arcade cd tez sa jakieś? bo przeszedlem wszystkie licencje ale jak potem wlonczyc arcade jak jest cd2(jak cos to gram na emu psxfin 1.13)
wszystkie licencje na cd2 czy na arcade cd tez sa jakieś? bo przeszedlem wszystkie licencje ale jak potem wlonczyc arcade jak jest cd2(jak cos to gram na emu psxfin 1.13)
Wtedy zapisujesz grę, wyłączasz konsole i wkładasz płytę Arcade.
Tak jak w temacie. Przejechalem wszystkie 3 trasy(normalnie i w drugą strone) na hardzie (difictult) na klasie c i odblokowal mi sie tylko renault clio z klasy s . Wie ktos jak odblokowac nowe trasy i inne wozy z góry dzięki!
Mam to samo tylko ja niemoge przejs thaiti roud 3 pomorzcie !!!!!!
Mam to samo tylko ja niemoge przejs thaiti roud 3 pomorzcie !!!!!!
Po pierwsze - Tahiti RouTE.
Po drugie, jeśli masz problem z wygraniem tego wyścigu, to najlepiej przełącz się na Simulation Mode, kup/zdobądź jakiś wóz z klasy, w której nie możesz przejechać tego wyścigu. Następnie go podrasuj i zapisz grę. Teraz z powrotem włączasz Arcade Mode, wchodzisz w Home Garage i bierzesz podrasowany wóz, który kupiłeś w Simulation. Powinieneś wygrać bez większych problemów.
Co do pozostałych pytań, poczytaj posty powyżej. W nich jest wszystko napisane.
A teraz pytanie do osoby pytającej w tym watku. CZY NIE LEPIEJ BYŁO ZAPYTAĆ W GT CHAT? do tego ten wątek został założony żeby zbędnych pytań nie zakładac
Ale przeszłem te asfaltowe trasy ale nie moge tej w RALLy trzeba jakies ustawienia zrobic bo ostatnio jezdziłem 34 okrozenia i nic ???
a i gram z tej pierwszej płyty !!
Nie obrażając obu pytających czy jesteście jakimiś nie dorozwojami? umiecie szukać a nie chop na forum i pytać zakładając przy tym temat do którego odpowiedzi są wyżej opisane Thooorn założył FAQ z najczęściej zadawanymi pytaniami i kurwa nawet tam się nie chce zajrzeć? jak macie jakieś błahe sprawy to możecie w chacie pisać. Za dużo już tu syfu jest w tym dziale którego nawet nie można uporządkować żeby to miało ręce i nogi.
Do moda który sprawuje władze niech zamknie to w cholerę bo to jest zbędny wątek Na którego odpowiedzi są na forum
to tyle jak ktoś poczuł się dotknięty to sorry ale macie głowe nie tylko do żarcie ale też trzeba myśleć tymi globusami
Komentarz