Mam pytanie odnośnie Simulation Mode w GT2. Otóż postanowiłem zrobić Super Licence. Zdobyłem ją i odniosłem wrażenie, że przeciwnicy jeżdżą szybciej. I tu chciałbym się dowiedzieć, czy każda kolejna zdobyta licencja podnosi wartość przeciwników.
Ogłoszenie
Zwiń
No announcement yet.
Pytanie
Zwiń
X
-
Re: Pytanie
przy wiekszosci wyscigow wymagana jest od ciebie licencja.... B,A,I-C itd. mysle ze ten czynnik ma jakis wplyw na poziom trudnosci.
zauwazylem rowniez ze gdy jedziesz na drugim badz dalszym miejscu to cala stawka jedzie znacznie wolniej. jakby prosili cie bys ich wyprzedzil. a gdy juz to zrobisz i przewodzisz to twoi przeciwnicy nagle dostaja niezlego kopa. sprawdzalem to. jechalem w wyscigu GT WORLD na trial mountain tuz za GT-ONE dwa kolka... czasy na poziomie 1:20 i widac bylo ze koles dawal z siebie wszystko. lecz gdy go tylko objechalem (co trudne nie bylo :mrgreen: ) to potrafil jechac MOIM tepem z czasami na poziomie 1:14. sprawdzalem to na innych torach i z innymi przeciwnikami. dzieje sie to samo.
-
Re: Pytanie
Fakt. Ja miałem podobną przygodę na Laguna Seca równierz w GT World Cup. Za szybko wjechałem w kombinację zakrętów 6 i 7 (te dwa strome zakręty w dół). Ostro przespinowałem, wyprzedzili mnie wszyscy. Było już 3 okrążenie, a dystans dzielący mnie od stawki był spory. Myślałem już o porażce, a tu w moment ich dogoniłem. Pomyślałem, że jeśli jadą tak wolno, to na mecie będe miał ogromną przewagę nad drugim. Nic podobnego! Gdy minąłem stawkę, wszyscy trzymali się tuż za mną. Ale wygrałem.
Komentarz
Komentarz