ja pi....le wszystko gra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wielkie dzięki. A teraz mała prośba do wszystkich czy można zrobić jakiegoś koda na kase i na licencje bo nie chce mi się tego zdawać bardzo proszę o to albo jakiegoś sejwa i gdzie to wszystko wkleić te kody albo sejwy :mrgreen:
saves masz w ...\ePSXe\memcards... dwa pliki. epsxe000.mcr i epsxe001.mcr. Odpowiednio pierwsza i druga karta pamieci. Mozesz tu podmieniac pliki kart pamieci ktore dostaniesz, znajdziesz w necie etc. Pamietaj tylko zeby przeniesc "swoja" karte w jakies bezpieczne miejsce bo przy zamianie stracisz ja. Mozesz tez zmienic na chwile nazwe "swojej" karty. Np 1epsxe000.mcr. Wtedy ona nie bedzie odczytywana a przy wklejaniu nowej karty nie stracisz jej przy podmienianiu. Potem tylko skasujesz "1" w nazwie i z powrotem wkleisz "swoja" karte do memcards.
jest jeszcze druga opcja. gdy masz juz "swoja" karte epsxe000.mcr i karte kolegi epsxe001.mcr to po prostu odpal ePSXe. File >>> Run BIOS. Dalej juz chyba bedziesz potrafil sam. :mrgreen:
a jeszcze jedno podpowiedz mi jak zrobić ten obraz gry żeby nie grać z płyty bo minimalnie się przycina :wink: np. jak trasy wybieram a jak robiłem przed chwilą licencję to mi się zawiesiło
Drugi sposob jest latwiejszy bo wchodzisz do Memory Cards jak na normalnej konsoli. Widzisz bloki na obu kartach. Mozesz je kopiowac, usuwac itp. To co zawsze.
Obraz ISO,MDF, IMG zrobisz jakims programem do nagrywania plyt. Dobry jest do tego Alcohol120% albo Nero.
Kodow do gry nie ma. Sa tylko jakies Emulation Cheatery ale nawet tego nie ruszalem
nismoman Gdzie mam szukać tego czegoś? znalazłem dwie stronki ale obie kierują mnie w jedno miejsce a z tam nie moge pobrać nie wiem z jakiej przyczyny Masz może instalke do tego czegoś albo konkretny link żeby tylko kliknąć i się ściąga??
Wejdż na http://www.Gamefaqs.com tam są savy najrózniejsze. I od razu się ściąga. Ja mam z tamtąd save do GT2. A po ściągnięciu save podmieniasz za plik z kartą pamięci.
Siemka all mam problem z uruchomieniem GT2 włanczam ePSXe mam 3 wersje 160 152 i 170 i jak odpalam byle którym ePSXe daje file run cdrom albo iso włancza się i pokazuje się czarny ekran i nic sie dalej nie dzieje co mam zrobić ?
Komentarz