Ogłoszenie

Zwiń
No announcement yet.

Sekrety GT 2

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

Re: Sekrety GT 2

Zdjąłeś mi to z klawiatury :wink: Ponadto kótnie na dorum powodują reakcję łańcuchową, czyli w konflikt powoli popada całe forum. Coś o tym wiem :wink:

Komentarz

maly. ja wyrazam tylko swoje poglady, z ktorymi nie musisz sie zgadzac. podobno nie zyjemy w panstwie totalitarnym. podobno...

Komentarz

właśnie. nie zgadzam się z Twoimi poglądami. zobacz, my jakos nie komentujemy tego tak samo jak Ty i jest dobrze.. nikt Cie nie zmusza żeby byc miły dla reszty ale wtedy by nie było tych 'spięc'... nie namawiam do grzeczności, tylko sie powtarzam
        https://www.facebook.com/mistrzswiatame ... ef=tn_tnmn

Komentarz

Proponuję zakończyć "wymianę zdań" i powrócić do tematu.

Komentarz

Nissan r390 około 33870hp

Komentarz

Owszem, ale po hybrydzie, a hybryda to cheat. A ja cheatów nie uznaje.

Komentarz

Ja też

Komentarz

Mam prośbę do wszystkich odwiedzających ten temat: Możecie trochę więcej napisać na temat ukrytych pojazdów (np. jak je zdobyć itp.)??
                  Ja gram około 6 lat w GT2, niegdyś w Anigielsko- Rosyjską "stadionową wersję", obecnie w wersję NTSC (orginał kolegi) na pSX 1.13 a znalazłem tylko 2 Hondy NSX oraz wyjazd za tor na torze dla gocardów. Z góry dziękówa

Komentarz

A, i jeszcze odkryłem Toyotę Celice Concept Car podpisaną jako XYR

Komentarz

Nie sa to jakies wielkie odkrycia. Concept carow jest kilka w grze.

Komentarz

A wiesz jak je zdobyć??

Komentarz

Wygrac na wyscigu lub kupic? Powinienes wiedziec takie rzeczy skoro twierdzisz ze grasz w ta gre od 6lat Moze chodzilo Ci ze grales ostatnio 6lat temu lub w wieku 6lat?

Komentarz

Ja znam wyjazd poza trasę w Motor Sports Land i ustawienia Escudo tak, aby wyciągał ok. 600 km/h (polecam na takim ustawieniu wyjechać poza trasę - będzie świrował, gwałtownie zwalniał, przyspieszał i kręcił kółka). Mam wersję NTSC USA i nie mogę jej przejść na 100%, na Game Sharka są kody na Mercedesa CLK Race Car, VW Polo 1.4 16V oraz Hondę Integrę Type-R 98 spec. Mój kumpel miał kiedyś starą Suprę MkIII - w Simulation Mode pokazywało, że ma ponad 10000HP , jak chciał się nią przejechać to gra się zawiesiła, a w Arcade Mode już miała normalną moc i dało się nią jeździć. A swoją drogą kiedyś zapomniałem wyłączyć kodu na któryś z 3 wymienionych wcześniej samochodów, wystartowałem w którejś licencji i w asfalcie tuż za linią startu zrobiła się wielka dziura, do której można było wpaść

Komentarz

Zamieszczone przez Skyline280
                              Ja znam wyjazd poza trasę w Motor Sports Land i ustawienia Escudo tak, aby wyciągał ok. 600 km/h (polecam na takim ustawieniu wyjechać poza trasę - będzie świrował, gwałtownie zwalniał, przyspieszał i kręcił kółka). [...] , na Game Sharka są kody na Mercedesa CLK Race Car, VW Polo 1.4 16V oraz Hondę Integrę Type-R 98 spec.
                              Było.
                              Zamieszczone przez Skyline280
                              Mam wersję NTSC USA i nie mogę jej przejść na 100%
                              Bredzisz.
                              1+1=10

Komentarz

samochody ze znaczkami licenci

Komentarz

Pracuję...
                                X